HAPPY HALLOWEEN

Hey!
Kom på nu att jag inte har bloggat på ett bra tag, my bad! Jag har haft en hel del och tänka på. Just nu ligger jag iallafall i sängen och kollar på Gossip Girl, helt själv på halloween. Buhuhu, nä skoja bara. Det stör mig inte det minsta haha, fast om någon har en fet festinbjudan så varför inte? ;) Är på riktigt bra humör, känns inte som att det finns någon eller något kan stoppa mig. Oslagbar kännsla. HAPPY HALLOWEEN ALLA !!! :D

Pernillagerdin@instagram

Love life

Häääy!
Mår sjukt bra just nu, känns som att allt bara flyter på. Nu är det lov i en vecka, i helgen är det tävling, nästa helg ska jag och min syster till London & helgen efter det så är det min födelsedag!!! :D HAPPY GIRL HERE'

Saturdayyyyy

Häääääyyy <3
Sitter och kollar tv med la familia, vi har nyss ätit massa god mat. Dagen har varit bäst & kvällen kommer att bli ännu bättre, LOVE <3

Everyday outfit

@ skolan

Sitter i skolan med Ellen och några till och pluggar matte, eller ah ska snart börja. Efter skolan ska jag bara ta det lugnt, mamma ska ta Zäta idag. Jag har en del skolarbete att fixa när jag kommer hem. Nu är det snart lov iallafall, ska bli så skönt!! :D
~ Jag älskar dig, har alltid gjort det och kommer alltid att göra det ~

Ny vecka, nya möjligheter

Hej
Måndag idag, en helt ny vecka med en massa möjligheter! :D Precis som de flesta andra i min ålder så har jag varit i skolan idag, det gick ganska bra. Jag fick mycket gjort och lämnade in en uppgift som jag missade att lämna in i fredags när jag var sjuk. Sen åkte jag till Zäta och pysslade om honom lite.
Jag hoppas att ni har haft en underbar dag, PUSS <3

Söndag

Bara så att alla vet så älskar jag att plugga hemma, eller inte. Det värsta är att det måste göras någon gång, blää.  Jag har iallafall lite motivation just nu, jag och min syster ska åka till london helgen efter lovet. Det kommer att bli lovely, massa shopping och annat kul, inga tråkiga måsten.

less is more

Väska/GUESS l Klänning/Forever Unique l Örhängen/Nelly.com l Skor/Steve Madden l Halsring/JRF
 

Pluggar

Sitter på Espresso House och pluggar med Josefine, och dricker latte hihi. Jag har fått massor gjort men jag har fortfarande en hel del kvar tills imorgon men det får ta den tiden som det tar så länge det blir klar och det blir bra. Det är ingen ide att stressa ihop något, ska man göra något så ska det vara ordentligt! 
 
Eftersom att jag var ledig idag så var jag i stallet ganska tidigt, var där runt tolv någon gång. Då mockade jag och allt och sen så klippte Cassandra zäta så nu är han jättefin. Han fick på sig ett tjockare täcke också, jag vill ju inte att han ska frysa nu när han är klippt! 
 

A day off

Hey!
Jag måste snart till skolan, det börjar gå åt rätt håll där nu. Jag får bra betyg på det som jag gör i SO/NO för det mesta och har kommit igång, bättre sent än aldrig. Efter skolan så är jag helt ledig, inga måsten, bara vara. Jag ska iof plugga med Josefine, men det känns inte det minsta jobbigt! Imorgon har vi studiedag så då ska jag först till Zäta på morgonen och mocka osv. Sen ska jag till stan och plugga med josse, sist men inte minst så hämtar mamma mig och skjutsar mig till stallet igen så att jag hinner till min träning! :D
 

HOPE

Bilder: nelly.com

Plugghästen här

Sitter och pluggar tekning, ska skriva en uppsats om hur en dator andvänds, vilka delar som finns i en dator och hur de samverkar. Det gick bra enda tills jag skulle fördjupa mig lite på hur ett tangentbord fungerar. Antingen så är informationen kortfattad och förmodligen skriven någon gång under stenåldern eller så är den alldeles för komplicerad för att jag ska kunna förstå och analysera den. FUCK säger jag bara. Jag får försöka se om jag kan hitta någon som kan hjälpa mig.. Eller så fortsätter jag bara med resten, och frågar min lärare på måndag. Kan fungera men jag vill bli klar så att jag slipper ha allt sista dagen, den ska vara klar på fredag. 

Dagen har varit bra för min del, jag var i stallet ganska tidigt och fixade, skrittade ut en sväng barbacka. Bara Zäta och jag. Sen åkte jag hem och bytte om innan jag drog in till stan och träffade josse som jag skrev tidigare. Vi satt på Espresso House och pluggade tills dom stängde, då gick vi till mc och köpte glass. Haha, sen åkte vi till Deed och stog och frös utanför (vad är det för café som har 16års gräns?!), träffade lite folk och bah tog det chill. Sen blev jag hämtad av pappa strax innan nio, då åkte jag hem och åt och nu sitter jag här och försöker plugga fast jag egentligen borde sova- ska upp tidigt imorgon.
 
När jag kom hem så fick jag dock reda på att en av mina vänner hade blivit misshandlad, om du läser det här så ska du veta att jag alltid finns för dig.
 
                                       ~ världens längsta text om allt och inget ~

Mot stan

Är på väg till stan, ska träffa Josefine <3

Going out?

För ett år sedan

Tänkte hänga på trenden som alla andra bloggar om, "för ett år sedan"!
Vad ska man säga? Ett år är lång tid...

Jag lever

Hej!
Jag tänkte typ bara skriva att jag lever, ska snart sova. Har haft ont i hivudet hela dagen och är jättetrött. ^^
Jag ska försöka fixa något roligare till imorgon, see ya!

Hiss

Just be true to who you are

Heyy! :D
Sitter i bilen på väg till landet, är inte lite trött men men så går det när man kollar på Gossip Girl halva natten. ;) Jag tror endå att det var ganska nödvändigt, jag fick tid att tänka, försöka reda ut allt och förstå och jag tror att jag lyckades ganska bra.

Ser mer och mer att alla inte är som man tror först i början och att man måste våga lita på sin egna magkänsla.

Kvällens låt

New in

Black and silver

Tusen och en natt

Heeyy lovers! ;)
Kom hem från marieberg för ett tag sen, hängde med Maja och hennes kompis Jenny. Jag åt på Espresso House, cesarsallad, såå gott!! Jag shoppade lite, bla. ett par supersnygga pumps. Show you later ;)

Onsdag

Godmorgon!! :D
Jag sitter i köket och äter frukost, måste snart åka till skolan. Har tappat all motivation för skolan, jag måste försöka komma på något bra sätt att peppa mig själv att plugga i skolan istället för att sitta vid Facebook hela dagarna.. Några tips?

Save the world

RSS 2.0