New in

 
 

Lissinard Lady

 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om henne men hon är iallafall 6år & 147cm i mkh. Hon verkar trevlig och försöker göra rätt även om hon kan vara ganska bästämd ibland haha!

Onsdag

 
Hej!
Har varken haft tid, lust eller något att skriva om så därför har jag inte bloggat förens nu. Vet inte om jag har så mycket mer att skriva nu egentligen, eller, min ponny har kommit. Vet fortfarande inte speciellt mycket om henne. Men hon heter iallafall Lissinard Lady, har ingen aning om jag stavde rätt eller inte, tror att jag skriver ett eget inlägg om henne lite senare. 
 
Idag så har jag inte gjort speciellt mycket alls. Jag ska till stallet lite senare och träna dressyr. Kan nog bli ganska spännande.. Jag ska nog ta och fixa något att äta snart, funderar på om det är värt att typ springa men jag vill ju inte vara död redan innan träningen börjar. Aja vi får väl se hur det blir.

head up, stay strong, fake a smile & move on

 
Hej finisar! 
Har igen aning om vad jag ska skriva, gör inte direkt nåt speciellt på dagarna. Jag hjälper till med flytten, är lite i stallet och försöker att ta det lugnt bara. Idag har jag i och för sig varit hos frisören och försökt måla nagalarna. Jag är verkligen inte bra på att måla naglarna, det blir nagellack överallt, haha. :( 
 
På hästfronten står det egentligen ganska stilla. Jag hoppar in lite där det behövs i stallet och så. Nu har vi iallafall blivit lovade att den ska komma på onsdag så jag håller alla fingrar och tår jag har för att inget ska hända utan att jag faktiskt får den då! 
 
Puss

Just be true to who you are

 

So wake me up when it's all over, when I'm wiser and I'm older, all this time I was finding myself, and I didn't know I was lost

 
 
Hej!
Jag har inte haft någon tid alls i helgen, var ju med på tävling tors-lör och sen var jag med och flyttade igår. Idag är jag iallafall tillbaka. Jag ska snart äta lite lunch och sen får jag se vad som händer. 
 
RSS 2.0