HAPPY NEW YEAR

love is'nt about who you want to spend the friday night with, it's about who you want to spend the whole saturday with.

 
Godmorgon sunshines!
Jag vaknade ganksa nyss så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Åker nog till Zäta nu på förmiddagen, sen  ska jag ta det lugnt hela dagen så att jag orkar fira nyår. Ska dock inte göra något speciellt direkt, det är några släktingar som kommer hit och så äter vi lite god mat osv. Nån gång runt 23.30 åker vi till slottet och firar in det nya året där. Just nu känns det helt okej, är helt orkeslös så ah. Fuck förkylningar 

You're the reason I smile

DAGENS LÅT

Så sjukt bra.

now you´re just somebody that I used to blow

 
Hey babes!
Jag är sjukt glad just no, for no reason. LOVELY! Dagen har iallafall spenderats med de bästa vännerna som man kan ha, ni vet sådana som sprider massa positiv energi och får en dålig dag bra igen! Big love till er! 
 
Red ut med Maja idag, vi red till ett fält. Jag tog det ganska lugnt men jag travade lite och så. Jag tror att det är precis vad jag och Zäta behöver. Bara vara, ha kul. Inga krav, ingenting, bara kul. 

Hiss och Diss

HISS:
Imorgon är det nyårsafton
 
DISS:
 
Jag är förkyld, blä!

visste ni att..

 
...jag inte tycker om julmust? bläääää
 
...inte kan sova om jag inte har tvättat bort sminket? 
 
...är världsbäst på att tappa bort saker?

Just another everyday outfit

Söndag

Godmorgon älsklingar!
Jag ska snart äta frukost och fixa mig, blir hämtad om en timme så jag borde nog börja typ nu. Jag har spenderat typ hela morgonen på att blogga, good for you. 

Äre här jag ska sätta en rubrik?

Häääääyyy babes!
Hoppas att ni har en sjukt bra kväll, min är helt okej men sällskap hade varit ganska nice just nu. Min dag har varit både bra och dålig men mest bra. Jag har iallafall handlat det sista inför nyår, visar er imorgon ;) Jag ska gå och lägga mig nu, är sjukt trött men ah hare bäääst så bloggar jag mer imorgon!

Hemma

Hejj!
Kom precis hem från stallet, jag tror att jag ska ta något att äta så att jag inte går runt och hungrar ihjäl på Marieberg sen. Jag är helt dödstrött så jag tror som sagt att det blir en lugn kväll/dag. Annars så är det bra med mig jag börjar dock bli lite förkyld. 

Sex snygga

tomorrow

Hej!
Jag tänkte skriva lite om vad som händer imorgon eftersom att jag troligtvis inte kommer att orka blogga på morgonen. Jag kommer att åka till stallet ganska tidigt, vid nio typ. Sen åker jag hem, byter om, bloggar osv. innan jag åker upp på stan och möter upp Josefine och Jesper och sen åker vi till Marieberg tror jag. Sen åker jag antagligen hem och tar det lugnt bara! 

at home

Heyy!
Kom precis hem från stan. Var där och träffade Josefine, Jesper och några till en liten stund. Vi fikade och lite sånt, aja trevligt iallafall. Nu ska jag ta det lugnt hela kvällen, börjar känna mig lite förkyld så det är nog bäst. Vill inte bli sjuk till nyår. Hade ju varit tråkigt att missa. 

Pics from today

 
Hey babes!
Jag sitter och kollar på Göta kanal 3 men ska nog snart gå och lägga mig, ska ju som sagt upp tidigt imorgon. Hur som helst så har dagen varit jättebra. Jag träffade Josefine och Jesper på stan sen åkte vi hem till Josefine en liten stund innan vi åkte tillbaka till stan. Då skulle de hem till Jesper och jag åkte hem. Lovely. 
 
Juste, bilderna som jag lägger upp just nu kommer att bli jättedåliga eftersom att mitt photoshop är på min gamla  dator, får försöka lösa det på något sätt. 

Torsdag

Hej!
Jag har varit i stallet hela morgonen/förmiddagen och kom hem för en liten stund sen. Jag tror att jag ska  fixa lite med mitt rum nu på eftermiddagen innan jag träffar Josefine. Fullt upp hela dagen haha, men det är så det ska vara! Dagar som denna passar mig perfekt eftersom att jag blir uttråkad så lätt. Ikväll tror jag att det blir ganska lugnt, jag har inga andra planer så ^^ Dessutom ska jag upp tidigt imorgon också så det är lika bra att försöka hålla sig lugn haha. 

watching a movie

Hej!
Jag sitter i soffan och kollar på Friends with benefits, så bra! Haha, jag ska kolla vidare nu men jag tänkte att det kanske skulle vara kul för er med lite uppdatering. När jag har kollat klart ska jag sätta mig och försöka skriva några inlägg tills imorgon. Jag har några ideér men vi får se hur det blir. PUSS
 

Julklapparna

 

It's official

 
Zäta ska säljas. Anledningen till att vi säljer honom är att jag vill komma vidare i min ridning. Hur som helst så är han min bästa vän och jag hade inte kunnat ha en bättre första ponny. Jag har inte mått speciellt bra under hösten, även om jag kanske inte har skrivit det så mycket och en stor anledning är att jag har kännt på mig att det inte kommer att fungera så länge till. Jag tänkte bara att ni skulle veta det, det är också därför som jag inte har skrivit så mycket om honom.

Morning lovers

God morgon älsklingar!
Jag har precis vaknat och ska till stallet så fort jag har gjort mig i ordning. Idag ska jag börja sätta igång Zäta så vi får väl se hur det går. Jag tänkte vara i ridhuset iallfall, om något skulle hända. Inte för att  jag tror det men ändå. 
 
Annars så ska jag nog bara ta det lugnt, kolla på film och njuta av att det är lov. Sen ska jag försöka planera något för nyår. Inte alls långt kvar nu ju! Nu ska jag äta lite frukost. PUSS
 
ps. det kommer släppas en stoooor bomb på bloggen idag eller imorgon.

mitt liv, mina val, mina misstag

Mitt humör just nu, fast nä.
 
Lite sur tjej här, nej nej. Absolut världens gladaste Pernilla när mina föräldrar försöker förstöra mina nyårsplaner, inte en chans att de får denna. Kommer inte vara hemma i år, aldrig, nevvah. Detta nyår ska jag ha kul, med vänner! Borde nog sluta nu, innan hela bloggen blir helt depp.

Syster på besök

Hääyy! 
Jag har typ nyss fått besök av min fina syster, hon bor ju i Stockholm så vi ses inte så ofta. Det är alltid kul att träffa henne. Jag ska snart spela in en video med alla julklappar. Jag orkar inte ta kort så det får bli en video men det kanske går det med? :) 
 
Jag ska vara lite social nu medans syrran är kvar, hon ska på fest senare så då kan jag passa på att blogga lite. 
PUSS

I stallet

Hello!
Jag sitter i stallet och väntar på pappa. När jag kommer hem tror jag att jag ska lägga mig i badet och kolla på nån bra film och blogga såklart! Ha det bäst. PUSS

Christmas eve

Hellu!
Först och främst hoppas jag att ni alla har haft en helt underbar julafton. Min har varit toppen, jag gick upp runt 07.30 för att öppna julklapparna, äta frukost och ta på mig stallkläderna. Sen så åkte jag direkt till stallet där Maja vänatde på mig. Då tog vi in hästarna och gjorde iordning dem innan vi skrittade ut en sväng, massa mys. Jag tror att jag lägger upp bilder på julklapparna imorgon. PUSSPUSS ♥

God Jul

Tänkte bara önska er en god jul såhär på julaftons morgonen. Hoppas ni får en bra dag och en massa fina klappar, jag uppdaterar er snart. Älskar er, PUSS

Julmys

Hääy!
Jag har hunnit med ganska mycket idag, varit på stan, i stallet, slagit in julklappar, blivit utstirrad på apoteket. Så kan det gå, hihi ;) Dagen har iallfall spenderats med vänner och familj så det är ju bra iallfall. Nu ska jag kolla på tv och bah chilla galet!
PUSSPUSS
 

HAPPY

new in

 
Jag har inte visat vad jag har köpt på typ hela hösten så jag tänkte att jag skulle visa det nu.
På bilderna är det iallafall parfym, body lotion (man fick med bodylotionen + en liten flaska när man köpte parfymen), mascara från mabyline, puder + solpuder från H&M, rosa och rött läppstift från mabyline, ögonskuggs palett från Isa Dora, värmeskydd från Lóreal och en bikini från Victoria´s Secret.
 
Puss ♥

Vad ska vi göra nu? KAOS

Hej babes! :D
Har tagit det lugnt ikväll, kollat på film och fixat lite med bloggen. För övrigt så tycker jag att det är skönt med lov. Nu ska jag kolla igenom lite bilder från igår samt några från idag. Ha det bäst. PUSS ♥

Hemma

Är hemma en liten stund nu innan jag ska åka till stallet. Efter att jag har varit i stallet ska jag till Marieberg och handla de sista julklapparna. Det är typ extra öppet, tror att det stängde 22.00 eller något. Det ska bli as kul, vet bara inte vad jag ska köpa till min fina syster. Jag kommer nog på något där, hoppas jag. Nä, nu ska jag göra mig i ordning. See ya ♥

More new years inspo

 
Vet att det har blivit mycket nyårs inspiration men jag kunde ändå inte låta bli. Om ni har några ideér på vad jag ska göra för outfits kan ni väl lämna en kommentar? Puss ♥

Nu jävlar är det snart jullov ♥

Godmorgon älsklingar!
Just nu är jag nog världens mest taggade tjej, om bara några timmar så får vi jullov. Ååååh jag har längtat efter det här ungefär hela terminen. Medans jag skriver detta inlägg så sitter jag med en vaniljlatte och en macka och äter frukost. Mums! 
 
Nu ska jag återgå till att försöka komma på något att skriva till resten av inläggen innan jag ska cykla till skolan. Önska mig lycka till. PUSS 

Godnatt ♥

Jag ska gå och lägga mig snart tror jag. Jag har fixat allt tills imorgon, förutom kameran som jag kom på nu att jag hade glömt. Min kväll har varit helt okej, jag har tjockat massa pizza/kebab och skirvit ett inlägg som kommer upp imorgon. Just nu har jag absolut ingen inspiration själv men jag antar att det blir bättre? Det är ju snart jul/nyår så jag borde börja peppa snart. Imorgon taggar jag julavslutning och betyg (om betyg nu är något bra?). Jag lär ju iallafall få veta vilka ämnen som jag måste fokusera på om jag ska komma in på den linjen som jag vill. 
 
Inlägget blev jätterörigt, förlåt. Det är bara det att mitt liv är jävligt rörigt just nu men det kommer att ordna sig det vet jag. Usch, hatar att vara så här negativ på bloggen. Puss ♥

Onsdag


Hej!
Dagen har varit ganska bra. Jag var helt hyper i skolan och sprang runt överallt typ, haha. Annars så har vi haft en ganska chill dag. Nu är det bara imorgon kvar innan vi får lov och imorgon går vi dessutom bara till 11. Sååå skönt. Jag ska snart börja kolla efter något att ha på mig, jag tror dock att det får bli ganska vardagligt för jag ska till stan och äta lunch + shoppa sista julklapparna direkt efter. Imorgon ska jag komma ihåg min kamera också så att ni får lite nya outfitbilder. 
 
Nu ska jag skriva lite inlägg tills imorgon, ta det lugnt och göra en vaniljlatte. Egentligen tänkte jag ju åka till stan idag men jag kände att jag inte pallade. Puss babes ♥

My new years outfit

 
Här har ni min nyårs-outfit, jag tror starkt på den. Dock ska jag inte ha just den väskan men en annan från Guess. Sen har jag tänkt mig sotade ögon till det. Vad tror ni? ♥

Tisdag

Hej på er snyggingar!
Min dag har varit allmänt seg och deppig, haha. Nej men i skolan så gjorde jag inte ett skit och sen så var jag hos Zäta. Han fick en lång skritt-tur. Vi skrittade ut tillsammans med Amanda och Dusty. Vi var ute i nästan en timme men det verkade som att han tyckte om det. Han var jättefin nästan hela tiden, förutom på ett ställe där han absolut ville hem!
 
Jag tror och hoppas att morgondagen blir bättre. Då ska vi kolla på film i skolan och sen ska jag skritta Zäta en sväng. Om jag hinner ska jag dessutom försöka ta mig till stan och fixa det sista innan jul och nyår. Annars så tar jag det på torsdag. På bloggen så får ni dessutom lite inspiration inför nyår. Puss! ♥

Everyday outfit

Måndag


Hej!
Idag har vi haft en ganska slapp dag i skolan. Vi var som sagt på G-vik på förmiddagen och kollade på film efter lunch. Det blev en helt okej dag endå. Jag är lite snurrig efter att ha slagit huvudet i forsen. Sen blev det iof lite kaos efersom att min lärare hade min iphone och plånbok men det löste sig. Filmen hängde jag inte riktigt med i men det var ganska chill.

tredje advent

Hej!
Jag har precis kommit hem från julklappsbytet med tjejerna i stallet. Vi började med att julpynta hela stallet med massa granris, knäckebröd osv. Alla boxar var jättefina, tills hästarna kom in och började äta upp allt. Sen åkte jag och mamma hem en snabbis och bytte kläder innan vi åkte till en i stallet och hade julklappsbytet. 
 
Nu sitter jag och kollar på tv, jag ska snart börja packa. Vi ska till gustavsvik imorgon med skolan och jag orkar inte gå upp tidigt bara för att packa + att jag inte vill glömma något. Vi ska dock bara vara på G-vik halva dagen, resten av dagen ska vi kolla på film. Ovärt.

På tåget

Hej!
Jag sitter på tåget mot Stockholm med mamma, hon ska på en konsert och jag ska gå på stan med min fina syster och handla julklappar, myys! För övrigt är jag helt död, men jag ska slänga i mig en kaffe och kanske en Alvedon så borde jag klara dan.

Hemma och vänder

Hej på er!
Jag har varit i stallet hela dagen så nu är jag hemma och vänder, jag har duschat och ätit så nu ska vi åka till skolan och börja förbereda för discot. Jag hoppas bara att jag hinner hem i mellan så att jag kan fixa håret osv. Annars får det gå som det går.
 
För övrigt så har jag och mamma jagat innetäcken med hals till Zäta, vilket var svårare än vad jag trodde. Varken Granngården eller Till Häst hade några hemma. Vi har ett eller två ställen till som vi ska kolla på, annars får vi beställa ett. I-lands problem på hög nivå.
 

New years inspo

Studiedag

Godmorgon!
Jag har varit uppe i lite mer än en timme. Under den tiden har jag hunnit äta frukost, städa & klä på mig stallkläderna. Ganska bra för att vara mig. Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem så att jag kan åka till stallet!

Torsdag

Hej!
Jag sitter och ska skriva lite tidsinställda inlägg men det går väl sådär. Jag ska iallfall försöka skriva något inlägg tills imorgon. Fast egentligen så är det ingen större panik då jag är ledig imorgon. Så skönt! På kvällen ska jag dock jobba på vårat disco men det överlever jag nog. 
 
Imorgon ska jag till Zäta direkt på morgonen. Jag tycker att det är mysigt att vara där på morgonen. Dessutom så är det skönare att rida när man ser något, även om man bara skrittar. Jag tänkte även dra med mamma på en tur till marieberg, jag ska se om jag kan hitta ett tjockt innetäcke med hals till Zäta. Det börjar bli grymt kallt. Sen ska jag träffa Josefine också. 
 
I helgen ska jag försöka fixa nya headern, jag började lite smått på den i tisdags. På lördag ska jag dessutom till min fina syster i Stockholm. Vi ska shoppa julklappar och gå på julkonsert, mys. Jag tror i och för sig att jag kommer att vara ganska död men det funkar nog. 

American pie

Har precis satt mig framför tv:n och american pie, har sett den förut men kan man någonsin få nog? Cozy Times' <3

Gårdagens

Klänning-Forever l Unique Skor-Scorett l Kavaj-Cubus

Tisdag

Hej!
Jag har precis gjort klart det sista på svenska, det känns så skönt att kunna släppa den. Jag har bara en sak kvar och den ska jag ta tag i nu men jag tyckte att jag var värd en paus så att jag kunde passa på att blogga lite.
 
Igår var det ju som sagt "middag" i skolan så man skulle helst vara lite uppklädd. Därför passade jag på att ta lite nya bloggbilder, bla. några till en ny header. Jag tänkte att ni kan få en liten sneak peak...
 
 

Måndag

God morgon på er! 
Jag sitter i skolan just nu, egentligen skulle jag ha bloggat innan skolan men blogg.se ville inte samarbeta. Jag kom inte in på bloggen varken på datorn eller via appen men nu har jag iallafall kommit in så det är ju bra. 
 
Jag väntar på att vi ska börja vilket vi gör om typ tio minuter. Jag tror att dagen kommer att bli bra. Det blev ett ganska kort inlägg ser jag men det är så segt att skriva på mobilen .. :/

This day

Hej!
För min del så har dagen varit ganska lugn, jag bakade lussebullar med mormor i morse, sen åkte jag till Zäta och nu pluggar jag. Jag har bara två saker kvar att slutföra innan  lovet. En av dem sitter jag med nu, svenska. Jag ska göra en diktanalys och läsa två dikter innan jag är klar men jag tror inte att det kommer att bli speciellt svårt. Jag är glad att det snart är lov, jag är skoltrött och börjar tycka att livet är allmänt drygt. Zäta har vintervila, jag tror att han njuter av livet som häst. Han har inga krav på sig just nu, han går bara i hagen och skrittas. 
 
Imorgon ska vi ha "nobellmiddag" i skolan, vi kommer att bli serverade av lärare och sen är det några som uppträder, jag tror att det kommer att bli ganska trevligt. Hoppas bara att jag får sitta med Josefine! Jag bestämmde vad jga skulle ha på mig och hur jag ska se ut tidigare idag och jag tror att det kommer att bli bra. Jag ska ta med kameran och be Josse ta några bilder så att ni också får se.
 
På tal om bilder skulle jag behöva plåta lite nya header bilder, jag gillar inte alls den jag har nu! Det skulle nog passa med ett lyft såhär till jul och allt. PUSS

Söndag

Hej älsklingar! ♥
Gårdagen spenderades dels med dom bästa på stan och dels med familjen. Jag hade en jättebra dag igår, lite överdrivet peppad bara kanske? Nu på morgonen/förmiddagen så har jag bakat lussebullar med mormor och kollat på film. Kunde inte haft en bättre söndagsmorgon, jag som hatar söndagar annars. Jag ska snart åka ut till Zäta och fixa där, och ta in hästarna! Tror att den här dagen kommer att bli bra, eller nej, jag vet det! ♥

You can't hurry love

Helloo!
Sitter hemma och lysnar på musik och taggar lite, ska nog snart dra upp till stan och träffa lite människor. Annars så blir det kanske en tjockis kväll med familjen, funkar det med. Jag har varit i stallet hela dagen, även fast Zäta har vintervila, myyyyyyys.

It´s friday

Heyy!
Det är fredag, om det är någon som har kunnat missa det? För min del blir det nog en lugn kväll skulle jag tro, har inget planerat förutom att jag ska till Zäta snart. Sen kanske jag drar tillbaka upp till stan, men jag tror inte det. Är inte alls taggad ikväll. :( Var as taggad när ja slutade men nu, nä. Inte ett dugg taggad på att dra upp till stan!

Skola

Sitter i skolan med Josse och har matte. Kul jul! Nej men måste bli klar så att jag kan börja på svenskan. #massorattgöra

Glad tjej

Glad man kan bli när man vaknar och ser att man har fått A på debatten!

love ♥

 

December / we <3 it

Lite sent, jag vet.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93a59606ee4f27113283.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93a59606ee4f27113283.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93a59606ee4f27113283.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93a59606ee4f27113283.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93a6e087c37b48a064d7.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93a6e087c37b48a064d7.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93a6e087c37b48a064d7.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93a6e087c37b48a064d7.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93a6e087c37b4a8a42e9.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93a6e087c37b4a8a42e9.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93a6e087c37b4a8a42e9.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93a6e087c37b4a8a42e9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93a7ddf2b33f980046be.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93a7ddf2b33f980046be.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93a7ddf2b33f980046be.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93a7ddf2b33f980046be.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93ace087c37b3fa0318a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93ace087c37b3fa0318a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93ace087c37b3fa0318a.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93ace087c37b3fa0318a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93ace087c37b34ce2d5f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93ace087c37b34ce2d5f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93ace087c37b34ce2d5f.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb93ace087c37b34ce2d5f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb95a79606ee4f153ed99d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb95a79606ee4f153ed99d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb95a9ddf2b33fa1003cc2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb95a9ddf2b33fa1003cc2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb95abddf2b33f8a0043de.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb95abddf2b33f8a0043de.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb95ad9606ee4f0d64a09e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb95ad9606ee4f0d64a09e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb95b59606ee4f39e53f22.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb95b59606ee4f39e53f22.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb95b5ddf2b33f85003f15.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb95b5ddf2b33f85003f15.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb95b9ddf2b33f7c004360.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb95b9ddf2b33f7c004360.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb95d2e087c37b6dcbac2e.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb95d2e087c37b6dcbac2e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb960a9606ee4f149cdfe5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_50bb960cddf2b33f7c00436b.jpg" class="image">

Julstämning

Håller på och julpyntar hela huset, älskar julen så jag är helt hyper, kommer säkert att vara det ända fram till jul!! :D Just nu i skrivande stund fixar jag glögg och pepparkakor, mums samtidigt som jag lyssnar på julmusik, loveit. ♥
 
 
Merry christmas everyone!! ♥

True

My mood tonight

RSS 2.0