Fredag

Godmorgon! :D
Känns som att bloggen blir tråkigare och tråkigare, får fixa det tills nästa vecka! Jag ska äta lite frukost nu och sen typ kolla på tv eller något, ska skriva ett inlägg också. Sen ska jag till Zäta också, tror att det blir i eftermiddag, måste packa! ;) 

Pay and jump @ wittvång

80cm: Zäta var taggad som bara den, det gick lite fort och vi petade två men ändå en bra runda. Han är alltid taggad på wittvång ju ;)
 
90cm: Vart ska man börja, inget flyt någonstans- jag tror att han var ganska trött. Ettan rev vi, tvåan gick bra, trean vägrade han på två gånger, fyran gick bra (tror jag) & femman kom vi fel på, jag hoppade före Zäta så när han hoppade flög jag som en liten vante, känndes som att jag var uppochner i luften haha, jag skrämde alla som var där- känndes som mitt jobb ;)
 

Back in buissness

Hej på er!
Jag har haft lite fullt upp nu under midsommarhelgen, men jag tänke att jag kunde skriva om det nu.
 
Midsommarafton: Jag åkte till stallet ganska tidigt, släppte ut Zäta och fixade allt som skulle göras i stallet sen kom mamma och hämtade mig. Då åkte vi och handlade på vägen till landet, sen plockade vi blommor och fixade tills vi skulle få lite gäster. Då ville jag vara lite social istället för att sitta vid datorn..
 
Midsommardagen: Eftersom att det blev lite sent i fredags så sov vi ganska länge, sen så åt vi frukost osvosv. Sen åkte vi till Zäta och fixade till tävlingen.
 
Igår: Tävling i Lindesberg, resultat kommer snart. Vi åkte typ halv åtta från stallet, gick banan osv. När vi var klara där så svängde vi förbi min faster och fikade lite, åkte vidare mot stallet och sen hem. När jag kom hem så var jag dödstrött, så jag sov från fem/sex tills tio någonting..

Summer outfit

Midsommar

Heej!
Har lite brottom nu men, jag har fixat lite inlägg och glömde tiden så nu måste jag packa allt och åka iväg till stallet! 

time to sleep

Har suttit och kollat på film ett tag nu, men jag ska upp tidigt imorgon så det kanske är dags att sova lite men jag ska fixa några roliga inlägg tills imorgon så håll koll då! Imorgon måste jag ta lite nya bilder också, så himla tråkigt med gamla bilder..

Erika träning

Idag var det träning för Erika, behövligt! Det är mer än en månad sedan jag tränade dressyr. Iallfall så fixade jag iordning Zäta när jag om till stallet, sen skrittade jag tills träningen började. Zäta var supermjuk och fin i munnen trots värmen! :D

 

Dagens fråga

Bling bling

to tha work

 
Hej! Jag ska ner & jobba nu, bara ett litet tag, några timmar men jag uppdatderar efteråt! PUSS!

Pay and jumpen

Framhoppning: Zäta var överallt och ingen stans, jag hade ingen koll och det gick allmänd dåligt. Zäta rev eller halvstannade på varenda hinder, dock var det ju mitt fel. Efter att ha hoppat oxern några gånger så funderade jag ärligt på att stryka mig men blev övertalad att iallfall hoppa några hinder.
 
Banan: Jag började rida lite mer och Zäta skötte allt superbra! Han räddade flera situationer, vilket gjorde att vi blev felfria! :D Det känndes så hilmla skönt att det gick så bra, även om det gick lite fort. 

Two in one

5 månader

Workwork

 
Heej! :D
Just nu sitter jag och gör en massa tidsinställda, updaten idag kommer att bli GRYM! Jag kom från "sommarjobbet" för ungefär en timme sen, ganska chill. Nu ska jag äta, byta om och fixa ännu fler inlägg innan jag åker till Zäta! Mitt humör är på topp idag känner jag :D Ha det bäst, PUSS
Jagsaknarmitthår!

dresses

Uppe med tuppen!

Godmorgon!
Jag har varit vaken sen sju typ, jag ska sommarjabba idag så då måste man vara uppe med tuppen haha. Jag ska bara jobba tills elva typ, sen åker jag hem igen och äter lunch + byter om, sen ska jag till stallet och hoppa pay and jump. När jag kommer hemigen så ska jag nog ringa någon kompis tror jag men jag vet inte haha. 

If you can dream it you can do it

Hej! :D
Jag har precis ätit lunch, känns som att tiden flyger iväg, klockan var ju nyss nio! Jag har suttit och kollat på kläder nästan hela dagen + att jag har börjat möblera om i mitt rum. Jag ska snart åka till Zäta, vill vara klar innan träningen. Ha det bäst, PUSS

Dagens

Loveovelove

Skönare låt får man ju leta efter!

Take a ride on my side, shake your ass up and down

Summer feelings

Young, wild and free


Hello!
Jag har inte gjort ett dugg idag, ganska skönt det med! Nu ska jag snart gå och ducha, tror inte att ja är uppe speciellt länge, jag vill inte sova bort hela lovet. Men innan jag lägger mig så ska jag fixa lite uppdatering tills imorgon så att uppdateringen ligger på topp. PUSS 

jeansshorts

Plaskigt värre

Tävlingen idag gick väl sådär, jag red som en kratta in till första hindret och ramlade av direkt efter, men vi tar nya tag till nästa helg!

På väg till tävlingen!

Godmorgon på er!
Mitt alarm ringde klockan sex idag, sendan dess har jag hunnit fixa allt hemma, åka till stallet och lasta in Zäta. För att vaar jag så är det faktiskt ganska bra. Nu är det bara att hålla alla tummar man har för att vädret blir bättre ! Om det är uppehåll när jag rider så får ni nya tävlingsbilder, annars får vi se. 

My shoes

PAKEEEET!!!!!!

Ihopsläppning och tävlings förberedelser

Heej!! :D
Idag blev det en heldag i stallet då vi släppte ihop Zäta med Dusty och Splash. Än så länge verkar det fungera men vi får väl se hur det fungerar när dom börjar gå i vinterhagarna och inte har fullt med gräs att äta.. Efter ett tag så tog jag in honom för att rida ut med Maja, superkul! När vi kom tillbaka så trimmade jag lite på banan innan jag gick in och badade honom, satte på täcke och släppte ut honom igen. Sen så fixade jag det som var kvar och började smörja!

Colours

Nya blogg.se

Jag måste säga att jag verkligen gillar nya blogg.se. Det finns många nya funktioner som är jättesmidiga, tex att man kan svara på kommentarer och att statistiken är på översiktssisdan. Förutom det så gillar jag att man kan ha flera kategorier och att man kan lägga till taggar. Dessutom så tycker jag att det är mycket lättare att hitta allt nu, mer välorganiserat. Tummen upp!

 

I will never let you go ♥

Heej!
Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt fast endå superbra. Istället för att åka till stallet tidigt så hängde jag med Angelica, sen åkte jag till stallet vi halv tre typ. 

I stallet så mockade jag och fixade först, sen ställde jag upp ett hinder på banan eftersom att jag hade tänk ta några språng så att jag kan vara säker på att allt fungerar precis som det ska. Sen tog jag in Zäta som hade gjort en väldigt fin lerinpackning, när han var ren så satte jag på skydd, sadel och träns innan jag gick ut och satt upp. Jag skrittade ungefär en kvart innan jag kortade tyglarna och började jobba honom, jag gjorde lite serpentiner osv innan jag började trava. När jag hade travat ett tag och skrittat lite så fattade jag gallopp innan jag började "hoppa" över en cavalletti. Sen hoppade jag mitt lilla räcke några gånger innan jag höjde, hoppade några gånger till höjde osv. Jag avslutade med att hoppa en oxer. Zäta skötte sig jättebra men tyckte att oxern såg lite farlig ut första två gångerna!

Summer!

Godmorgon!
Jag vaknade för ett tag sen, så jag har kollat runt lite på facebook, bloggar och allt annat nödvändigt. Jag ska snart gå upp och fixa mig lite ta outfitbilder, sen ska jag byta om igen- till stallkläder. När jag har bytt om och fixat allt klart så cyklar jag till  stallet och sen får jag helt enkelt se vad jag gör sen, nästan alla slutar ju idag.

Go big or go home

Heej!
Jag ska snart åka till skolan, vi "slutar" elva. Då åker jag upp på stan direkt och äter lunch + åker till frisören. Sen åker jag hem, sminkar mig, osvosv. Efter det är det skolavslutning och sen ska jag äta någon stans med familjen. Sen åker jag hem och byter om till stallkläder innan vi åker till Zäta.

Just stop for a minute and smile

Imorgon är det skolavslutning, det känns jättekonstigt att det bara är ett år kvar men endå så himla skönt! Nej, nu får jag ta och släppa skolan- det är ju faktiskt ingen skolblogg.

Dagen har varit helt okej, skolan var ganska tråkig men det fungerade. Sen åkte jag hem och tog det lugnt innan jag åkte till stallet. Sen jag kom hem så har jag ätit, badat och kollat på kläder. 

Good day!

Hej! :D
Min dag har varit super, först skola där jag satt i en jury och satte poäng på en tävling (körslaget), sen cyklade jag runt adolfsberg massa gånger- jag tror att det kallas bra lokalsinne ;) Jag var inte i stallet förens vid sju så då tyckte jag att det passade med en vilodag!

Imorgon så har vi lite lekar/tävlingar eller något liknande tror jag, ganska chill med andra ord! Efter skolan har jag ingen pla, det blir nog att bara ta det lugnt och sen åka till zäta, ska kolla upp en sak också.

Sista måndagen innan sommarlovet!

Hej!
Hinner bara skriva supersnabbt, sen måste jag till skolan. Jag hade inget alarm så då vaknade jag ju såklart inte, typiskt! Ha det bäst, PUSS!

mot strömsholm!

Don't fucking over do it!

Dansa, pausa

Hej!
Jag sitter och kollar på lite tävlingar just nu, har två stycken inplanerade än så länge- Kumla nästa helg och Lindesberg helgen efter, fler ska det bli! Jag längtar verkligen tills jag får sommarlov, det är bara fyra dagar kvar. Åh! 

Baby come on

Heej!! :D
Min dag har varit super, jag hoppas att eran också har varit det. Iallafall så var vi i hästhagen och hade lite lekar/tävlingar med årskursen, vi spelade minigolf och hade det allmänt chill. Det blev ju inte direkt sämre av att vi slutade redan klockan ett!!! Då cyklade jag upp till stan med Ellen för att kolla på studenterna. Dock tröttnade vi efter en liten stund så vi drog vidare till Max och köpte milkshake, snackade massa osv.
 
Sen åkte jag till Zäta, fixade stallet lite snabbt innan jag gjorde iordning min lilla lortgris! Hela han var lerig så det tog en liten stund att få honom ren men skam den som ger sig. Sen var det på med sadel och träns innan vi gick ut i skogen. Det blev väldigt mycket trav och gallopp, han var dunderpigg! :D På vägen hem så hörde jag något och det var ingen mindre än Amanda som ropade på mig, så vi skrittade tillbaka till stallet tillsammans. Sen borstade jag honom igen, hade på linement och pussade godnatt innan jag cyklade hem igen.
 
Nu ska jag fixa några sinslägg till imorgon + videobloggen som jag har lovat er, ha en super kväll nu. PUSS!

Milkshake

Nationella prov

Heej! :D
Dagen har varit superbra, i skolan skrev vi lite gamla nationella prov vilket var jättekul ju. Först hade vi matte och då skrev vi del B1 från 2008, den fick jag 14/20 rätt på och 6 var godkänt!! Sen svenska som inte alls gick bra.. Det sista gick också jättebra, engelska. Där fick nästan alla rätt!! :D

Just nu sitter jag och fixar lite saker, typ inlägg och så. Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera, vill ni att jag ska fixa något speciellt? Videoblogg?

marknadsafton

Hej på er! Blogg.se ville inte sammarbeta imorse så att uppdateringen har inte varit så bra. Nu är jag iallafall på väg till stan, man måste ju passa på!

Facelook 4/6

Viby, 80cm clear round

Tävlingen idag gick riktigt bra, vi kom för nära på trean så den rev han men annars så var det super!! :D

Godnatt ♥

Jag ska fixa en lista och sen ska jag lägga mig och sova, klockan står på 05.30 imorgon. Men det är det helt klart värt! Konstigt nog är jag inte alls nervös över vad som kan hända på banan, men jag är lite nervös över att jag ska glömma något som ska med..HAHAHA, PUSS

My day in schoool

Heej!!:D
Dagen i skolan var lika chil idag också. Första lektionen var kemi, där fick vi bränna pengar, men utan att själva sedeln brann upp. Sen åt vi lunch, köttbullar, potatis och sås. Efter lunchen kollade vi på yes man och sen avslutade vi med fika.

Imorgon är vi lediga från skolan men det blir att gå upp tidigt endå, ännu tidigare än vanligt. Dock ska allt som går fixas idag. Transporten ska packas, höpåsar ska göras, sadel, träns och grimma ska smörjas. Skydd, hjälm, väst, sadel och träns ska packas in i bilen osv. Sen får man ju inte glömma att Zäta ska badas, flätas och ridas också.

Summer heels

Foxy shoe-Jefferey Campell Kalm-TimelessGiulia-Nelly Shoes Libby-Suggarfree Shoes
❘ Romario-Nelly Shoes Claire-Nelly Shoes Cit-Nelly Shoes Inna-Sugarfree Shoes

8.15

Godmorgon!
Jag ska snart gå till skolan, tror att jag passar på att sticka in huvudet på pressbyrån och köpa starbucks hihi! Jag tror att skolan blir ganska chill idag också, jag ska ev redovisa två delar i spanskan och lämna in en no sak. Bloggar senare, PUSS!

Träningen

Träningen gick ganska bra, jag var inte på så jättebra humör precis innan.. Zäta kunde inte stå still i en sekund osv, känndes som att allt krånglade så för att ha varit på det humöret så gick det riktigt bra. Zäta skötte sig hela träningen utan några större saker, han blir gärna lite stark men nu vet jag ju vad jag ska göra så det är ju toppen inför tävlingen.
Imorgon ska jag träna svänga, böjja hela kroppen på han och inte halsen. Han måste ta skänkeln, ärligt. Sen så tänker jag också att jag inte ska ha några stora förväntningar på tävlingen, det är våran första riktiga start så det får gå som det går men samtidigt ska jag göra allt jag kan och ge 210% på banan, rida varje litet steg!
Tillbaka till träningen. I början travade vi över bommar, man skulle rida serpentinbågar. När det satt i traven så gjorde vi samma sak i gallopp fast med små hinder. Efter det la vi till två oxrar och sist en långsida. Mot slutet gick det faktiskt bra, inte helt perfekt men bra!
Loooong time ago!

Back to school

Idag är det skola igen, det ska bli ganska kul faktisk, roligt att träffa alla!! Efter skolan är det träning för Niklas så då blir det direkt hem och sänga på sig stallkläderna. Outfit bil kommer senare! :D

woopwoop ;)

Vilka träffar man i viby på onsdag?

Today is a good day!

Godmorgon!
Dagen kan inte bli annat än bra, jag är supertaggad men jag vet inte varför, haha!!! :D Jag är iallafall as happy så det är ju bra. Jag vet inte rikigt vad jag ska göra idag men något kul blir det allt!
Du betyder mer än allt, jag älskar dig!♥

Now they are mine

Jag var tvungen att klicka hem dessa när jag såg att de fanns på nasty gal, så sjukt snygga!! Jag har letat efter dom sen i vintras typ och nu när jag bara kollade runt lite så fanns dom, behöver jag säga att jag är sjukt glad?! :D

Tonight

Heej!! :D
Jag har sovit typ hela dagen, förutom när jag var i stallet- inte så jättelätt att uppdatera i sömnen! ;) Jag ska nog ta det lugnt ikväll och bara vara, fixar nog lite Ben & Jerry eller något annat mumsigt! ♥
Nu ska jag baka kladdkaka, yummie!!! :D

Fredag !! :D

Godmorgon!
Idag är det min sista prao dag, ganska skönt faktiskt. Jag ska snart äta lite frukost och fixa mig, sen ska jag iväg! Känns ganska konstigt att behöva åka lite drygt en timma tidigare än valigt måste jag säga..
RSS 2.0