Bloggtips !

Min fina vän Josefine har skaffat en blogg, så jag tycker att ni kan ta och besöka den ! :D

sitter i skolan

Hej sötisar ! Just nu sitter jag i skolan, har lunch om 30 minuter :D

Zäta 28 februari ! ♥

Idag var jag på banan, det var kolsvart när jag kom till stallet ^^
Jag tänkte faktiskt inte ett skit på formen eller något, utan fokuserade bara på att han skulle lyssna på mina hjälper och att jag inte skulle behöva göra för stora hjälper utan att han skulle bli känslig för både han & skänkel. Det fungerade jättebra ! :D Jag behöver typ bara kolla och trampa lite i stigbygeln för att han ska svänga !
Först skrittade jag honom på lång tygel i kanske tio minuter innan jag började andvända mina vikthjälper för att göra små serpentinbågar längst ena långsidan, fortfarande på långa tyglar. Sedan travade jag honom ett tag, i hans egen takt, försökte att inte ställa allt för mycket krav, mer än att han skulle gå på spåret och gå in på en stor volt om jag bad om det. Ridpasset fortsatte med lite tempoväxlingar och en massa beröm när han gjorde minsta lilla rätt ! Jag tycker att passet gick väldigt bra, ibland är det bra att inte ha så höga krav, varken på sig själv eller på hästen !

Zäta 27 februari ! ♥

idag red jag i ridhuset ! :D
Först började jag med att skritta runt lite på långa tyglar innan jag kortade upp dom och började jobba honom, när jag tyckte att det funkade började jag jobba honom i traven, det fungerade också bra ! :)

Veckoschema [Zäta]

Måndag : Banan, skritt+trav
Tisdag : Klättra
Onsdag : Erikaträning
Torsdag : Longera
Fredag : Vila
Lördag : Klättra
Söndag : Klättra

Såhär kommer min hästvecka att se ut på ett ungefär, skritt och trav för det mesta (förutom träningen då) andledningen är att jag tror att han behöver bygga lite mera muskler innan vi gör någonting annat och när han ändå bara drar iväg i galloppen så känns det vettigare att stunta i det ..

tråkmåndag in da skola

Hejsan sötisar ! Hoppas att ni har en jättebra dag, min är helt okej . Just nu har jag bild & inga idéer. Skriver mera sen, PUSS !

Zäta 26 februari ! ♥

Idag blev det ett riktigt slö pass i ridhuset, barbacka, hihihi ! :')
Efter som att det var så kallt & jag inte visste om det var halt så gick jag till ridhuset istället för att klättra, barbacka mysigt värre ! ;) Ridningen var väl sådär men sådana dagar har väl alla ?

This Means War

Hejsan!
Jag kom nyss hem från bion med Alma & Elvira, filmen var jättebra ! :D Jag ska snart dejta kudden, har utsläpp imorgon ..

on our way home

Hello babes, är på väg hem efter en GRYM kväll med tjejerna. Skriver mera sen, PUSS

Zäta 25 februari ! ♥ [Hopp]

Idag hade jag egentligen planerat att klättra men eftersom att mamma kom precis när jag skulle rida så passade jag på att hoppa. I början gick det ganska snabbt, men endå bra. Han drar fortfarande efter hoppen men jag tror att jag vet varför nu.
Egentligen gick allt bra tills jag skulle hoppa ett litet kryss på slutet, som avslutning lixom, då drog han iväg och bockade, så jag började styra mot staketet (han stannar alltid då) så när vi var ganska nära fick jag vara lite på men benen och otur som jag hade så hoppade han till lite och jag landade i sanden ..

Zäta 24 februari ! ♥

Idag longerade jag, så inget långt pass.
När jag kom till stallet mockade jag först, sen tog jag in Zäta medans mamma fixade hö + vatten. Pluttisen var riktigt skitig, haha :) När han var klar gick jag ut till banan, skrittade honom lite från marekn och började sedan longera. Eftersom att han skötte sig bra hela tiden så longerade jag inte mer än 15-20 minuter. När vi kom in i stallet igen så tog jag av longerings sakerna och satte på täcker. Innan vi åkte hem tog vi även in hästarna.

Morgondagens planer

Imorgon blire stan med min fina vän Alma ! Myys :D
Lite saker som mer än gärna får följa med hem;

Todays look

Tröja-Bikbok, Jeans-Bikbok

New in

Zäta 23 februari ! ♥

När jag kom till stallet började jag med att mocka & fylla på vatten innan jag hämtade in Zäta från hagen. Sen borstade jag honom, tog på han saldel, träns osv. När han var klar skrittade jag först ut på grusvägen innan jag gick in på banan och började jobba honom. I skritten och traven var han fin, dock inte så känslig som jag hade önskat, i galloppen däremot bråkade han hela första galloppen. Han försökte dra, slänga av mig, men jag satt kvar och behöll lugnet, försökte att lägga fokus på annat än på problemet. Efter ett tag så gick det bättre, han lyssnade och slutade bråka. Mot slutet var han superduper fin, jag är jätteglad att jag hade tålamod med honom och inte slutade för att det gick lite dåligt ! :D

Life is like a dance, when you make a mistake you just continue

Godmorgon på er!
Jag vaknade för typ en timme sedan ? Snart blir det frukost och sedan träning. Efter det så åker jag till Zäta tror jag, idag ska jag rida i ridhuset eller på banan. (:

Zäta 21 februari, vila !

Idag fick Zäta en vilodag.
När jag kom till stallet började jag med att ställa upp honom och ta av utetäcket, sen började jag mocka. När det var klart börstade jag Zäta och bytte lite täcken och så, sen kom mamma !

Zäta 21 februari ! ♥ [Markarbete/hopp]

Idag passade jag på att ställa fram ett par kryss och ta ett par språng i detta fina väder !

Vädret i dag var som de flesta sett toppenbra, vi hade mellan 8-11 grader varmt, så att när jag kom till stallet bestämmde jag mig för att ställa fram två små kryss. Först tog jag in honom, sen babblade vi lite om vadjag skulle göra och bestämmde att markarbete/hoppning passade bra, sen byggde jag upp två jättesmå kryss (30-40cm om ens det, hah). När det var klart så tog jag på honom sadel och träns och gick ut till banan, värmde upp och hoppade fram. I början var han väldigt taggade och ville springa iväg men jag satt kvar och såg till att han jobbade och fick lite action i galloppen, på slutet fick vi jättebra flyt, lagom tempo. Jag är grymt nöjd, även det inte var några direkta hinder ! :P


5 sanningar om mig

* Jag kan inte passa tider, det går inte, haha !
* Jag kan ha VÄRLDENS JÄVLA HUMÖR, då får man hålla sig undan ! ;)
* Jag ångrar en massa som jag har gjort, bland annat mina val av kompisar..
* Det finns tre personer som jag litar på till 100%
* Zäta betyder allt för mig !

Crasy, stupid, PERNILLA

Just nu är jag på typ världens bästa humör ! :D Pööööööös :*

Min dag

Idag kom ju som sagt hovslagaren till stallet så ingen sovmorgon här inte ! Efter stallet skulle jag egentligen träffa en kompis, men jag blev inte klar i tid, woooupise ;) Hihihihihihi :p
När jag kom hem så tog jag ett bad och sen fixade jag mig, sen har jag typ chillat till nu, skönt ! Imorgon ska jag träffa bästa Angelica innan jag ska till stallet, myys !

Zäta 20 februari

Idag är det exakt en månad sedan vi var i Uppsala och hämtade Zäta ! ♥

Idag var hovslagaren i stallet så Zäta fick sina hovar fixade. När det var klart så tag jag på honom allt och gick till ridhuset, det märktes verkligen att han inte har blivit riden senaste dagarna. Han hade ingen respekt för varken hand eller skänkel och han brukar vara ganska kännslig, hmm? Alla har väl dåliga dagar antar jag..

Zäta 19 februari ! ♥ [Fotografering]

Detta är några av bilderna som jag tog på Zäta, resten kommer upp i andra inlägg ! :)

Smakprov !

Här kommer ett smakprov på dagens bilder, medans jag laddar upp resten !

Mästerfotografen ? ;)

Tänk vad katter kan vara påhittiga, dessa bilder är tagna när jag har varit i skolan & katterna har varit ensamma hemma, haha ! Bilderna är tagna i onsdags runt 11.30.. Om ni har katt så kan ni väl svara på om era katter bruka ta bilder på sig själva?

Zäta 18 februari ! ♥ [Buspållen]

Idag tränade jag ledarskap igen, till en början gick det bra, han lyssnade även om jag fick kämpa lite med honom. Han ville stanna i hörnen och när han inte fick det så ställde han sig på bakbena, buspållen. Jag borde ha filma det, det såg jätteroligt ut ! Efter en liten stund fick han se att det gick hästar i hagarna så då slutar han ju såklart att lyssna på mig och kör full fart runt hela banan, flera gånger, jag kan säga att jar vart lite orolig ett tag. Inte för att han skulle skada mig men att han skulle skada sig själv, men det gick bra, så när jag fick tag på honom så ledde jag honom ett tag för att han skulle lugna sig. När jag sedan släppte honom skötte han sig finfint ! Dock slutade jag efter kanske 5-10 minuter eftersom att jag vill att han ska komma ihåg det som något lugnt, inte som världens race !
Imorgon skulle det tydligen bli fint väder så jag tar fotograferingen då istället, fast jag tror att jag måste rida igenom honom också.

Manligt med rosa, right? ;)

SUGARFREE SHOES / BOWIE

När jag kollade runt på Nelly så hittade ja domhär pumpsen, skitsnygga ju ! Jag kommer lätt att beställa ett par ! :D 349 :- ligger priset på.

Zäta 17 februari ! ♥

Idag red jag barbacka, på banan och det fungerade superbra.
När jog kom till stallet så började jag med att fixa allt och sen så borsade jag honom + friserade hans man. Sedan tog jag på tränset + hans täcke (lite svårt att borsta med det på ju ;) ) och gick ut på banan. Där jobbade jag mycket med att han skulle lyssna på mig. Jag gjorde en hel del halter och avsaktningar, haha men det gav resultat ! :D
Imorgon ska jag fotografera honom, hoppas bara att vädret är med mig ! Annars har jag ju ioförsig hela lovet på mig men det känns så tråkigt att inte ha några nya bilder att lägga upp :/ ♥
På söndag ska jag klättra, om det inte är halt eller så, då blir det nog ridhuset.

Fredaaag ! :D

Godmorgon !
Idag är det sista dagen i skolan innan vi får lov, sköönt ! Efter skolan så ska jag till Zäta och sedan ska jag träffa en kompis.

Zäta 16 februari ! ♥

Idag fick Zäta vila, så jag passade på smörja tränsen och fixa..
Egentligen så hade jag tänkt gå till ridhuset men mamma tyckte att det passade bättre att han vilade idag så han fick göra det ^^ När jag kom till stallet började jag med att göra maten, sen smörjde jag tränsen och mockade innan mamma kom. När hon kom så fodrade vi hästarna och fyllde på vatten, sen gosade jag ju såklart med min lilla ponny ! ♥

Zäta 15 februari ! (Erika träning) ♥

Idag var det somsagt Erika träning och det gick superbra! ♥
Jag började med att skritt-jobba honom lte och han kändes fin, vädligt lugn och arbetsvillig. I traven var han som vanligt lite piggare men ha var ändå fin och ville jobba. Sen när själva träningen började så fick jag jobba mycket med min sits och att jag inte skulle pilla honom för mycket i munnen, det är då han slutar jobba och börjar springa.

15/2 2012

Fem daga kvar, men tills vad? Den som gissar rätt får en FET länk !
Jag ska snart dra mig mot skolan, idag är det vanlig dag igen och egentligen idrott men icke för mig. Efter skolan är det träning för Erika, sköjjigt, speciellt med tanke på hur fin han har varit ! :D

Zäta 14 februari ! ♥

Idag var det uteritt med Amanda som gällde !
Zäta var superpigg under hela turen så det blev många halvhaler och halter. ^^ Eftersom att det hade snöat passade vi på att trava lite också. Zäta var alldeles för nyfiken för att jobba, men jag kan förstå honom eftersom att jag bara har gått där en gång tidigare. När vi kom tillbaka passade jag på att rida igenom honom lite på banan i skritt, tog även en trav i varje varv. På banan va han verklgen jättefin !

Katterna [Del-2]


Zäta 13 februari ! ♥

Idag var mamma med i stallet, vi hade lite brottom så hon hjälpte mig lite. Jag började med att göra maten medans mamma mockade, sedan hjälpte jag till och ta in. Jag ställde upp Zäta på direkten eftersom att mamma inte var klar. Sedan borstade jag och tränsade och gick ut till ridbanan, för säkerhetens skull så började jag med att leda honom ett par varv innan han fick gå helt lös. Jag måste säga att det gick över förväntan, han var superduktig! :D Först började jag bara med att se om han ville gå med mig utan att jag höll i, i skritt såklart. Jag svängde åt olika håll, stannade, backade osv. Det funkade verkligen toppen, han lyssnade hela tiden. Efter ett tag började jag jogga lite och det hängde han också med på, han verkade tycka att det var ruskigt kul ! I traven busade han lite och bockade runt några gånger, men efter bara en kort stund kom han travandes mot mig igen så att vi kunde fortsätta. Sen gick jag tillbaka lite och gjorde fler skrittövningar med honom, volter, serpentiner osv. Även det funkade toppen ! I sista traven så blev han lite övertaggad tror jag, eller om han missuppfattade det, han gallopperade, men han var lika lydig där, underbara ponny ! ♥ Somsagt, jag är SUPERNÖJD med dagens pass! :D

Gästbloggning hos cavalii.blogg.se

Pannband Gold Medal®

När jag fortsatte kolla på pannband såg jag detta, som jag tycker är supersnyggt! :D Ni kanske har fattat att jag älskar blingbling ? ;) 649 :- får man ge för det på Hööks !

SVART-SILVER-RÖD MED SVART LÄDER

Kollade runt lite på pannbant och hittade bland annat detta, det var fint men det hade varit finare med andra färger! Marinblått och rött tror jag hade blivit jättebra ! :D 799:- får man ge för det på Charlies

Veckoschema

Måndag: Ledarskap
Tisdag: Ut
Ondag: Erika träning
Tosdag: Ridhus
Fredag: Ut
Lördag: Fotografering
Söndag: Vila

Dagens !

Senskydd Guards Style från Schockemöhle

Snygga benskydd? Svar: Ja ! :D Tänk vad snyggt att matcha dessa med huvan & schabraket som jag skrev om tidigare, dösnyggt! Dom kostar 499:- på Cheval Ridsport.

Flughuva från sommarkollektionen 2012 – Schockemöhle

Jag måste säga att jag gillade denhär luvan också, fina färger ! :D Har inte så mycket mer att säga om den, ni hittar den här om ni också gillar den. 249:- är vad man får ge för den!

Dynamic dressyrschabrak 2012 från Schockemöhle

Måste säga att jag tycket att dehär schabraken från Schockemöhle är ruskigt snygga ! Jag skulle absolut inte tacka nej till ett sådant här. Om ni också diggar dom så hittar ni dom på Cheval Ridsport för 550 :-

Zäta 11 februari ! ♥

Idag var det klättring som stod på schemat!

När jag kom till stallet började jag med att mocka, sen babblade jag en massa innan jag hjälpte till att lunchfodra och hämtade Zäta. När han var innne borstade jag ganska länge sen skrittade jag iväg. Zäta var superpigg, racerponnyn! ♥ Sen travade jag lite, när jag var vid vittvång så gjorde jag lite skänkelvikningar och sånt för att han skulle få jobba lite, sen fortsatte jag till dit där man klättrar. Zäta verkade tycka att det var jätteroligt så det ska vi göra flera gånger!
Sen när jag kom tillbaka så skrittjobbade jag honom en stund, han var superfin ! ♥ Sen tog jag in honom och borstad ännu mer + gjorde resten.

Flyttat och klart ! :)

Idag efter skolan åkte vi först upp till stallet där Zäta stod och fixade lite, innan vi flyttade, känns jättebra ! :D

När vi kom till stallet så började jag med att gå till Zäta och gosa lite, sen gick jag in och började tömma hans box, fick lite hjälp av mamma efter ett tag. Under tiden så gav pappa hästarna mat och vatten. Jag tror att Zäta kännde på sig att något skulle hända, han var jättekonstig, typ sprang iväg när vi kom dit med mat osv. Så har han aldrig gjort, han brukar alltid komma så det var konstigt !
När vi var klara med boxen så skulle jag ta in honom men han ville inte först så han brallade iväg, men matvrak som han är så gick det att övertala honom med en massa morötter. Sen så gick jag in med honom och började borsta, när jag var klar så tog jag på honom transportsakerna och sen plockade vi ihop det sista, hans mat, spån osv osv innan vi lastade och åkte iväg.
När vi kom fram så började mamma, pappa och susanne fixa iordning hans box medand jag var med honom i transporten, efter en liten stund kom pappa ut så att vi kunde lasta ut. Sen gick jag runt lite med honom innan jag ställde upp honom och bytte täcke till hans vanliga. När han var klar började jag packa in sakerna i skåp + fixa mat och allt annat som man brukar göra.

Piké York CRW®

När jag kollade lite bloggar så såg jag att Tuva hade skrivit om denhär pikén, och jag tycker att den är ursnygg. Nästa gång jag åker till Hööks så lär den få följa med mig hem ! ;) Om det är någon mer som gillar den så kostar den 179 :-

Zäta 9 februari

Zäta fick vila idag, igen. Suck, förkylningar sabbar verkligen ! :/ Medans vi endå var där plockade vi ur mitt skåp och så, för er som inte visste det så ska vi flytta till ett annat stall imorgon. ^^ Jag ser fram emot det och tror att Zäta också kommer att gilla det. Ett till + är ju att jag kommer att få massor av träning ! :D

Ibland är man bara fööör lyckad! ;)

Hahahahahaha, jag lyckas verkligen. Jag skulle blanda saft så jag tog en flaska som jag trodde var saft som typ farmor hade gjort så jag tog en sånhär som man öppnar vin flaskor med och skulle öppna men då ploppar den i, sen visade det sig att det var vin, lyckat.se ! ;)

Sjuk:(


Är hemma idag igen, jag mådde inte alls bra imorse så jag fick vara hemma och plugga. Jag ska sätta igång närsomhelst men först: blogga ! :D



Förkylningen vill tydligen inte släppa så jag får somsagt vara hemma idag också. Imorgon har vi utedag, är jag taggad? Nej, inte ett dugg, springa runt och frysa i snön, ursch! Har aldrig gillat fridluftsdagar, haha, sålänge det inte har med hästar att göra såklart ;)


Idag ska jag försöka fixa det som jag inte hann i tisdags, göra tidsinställt & ta kort på Zäta, om jag får följa med till stallet, annars kan jag ju alltid smita ut dit,  hihi! Humöret är det trots allt inte fel på, även om det var när jag vaknade ! :P


Nä, nu ska jag sätta igång så att jag får det gjort, annars kommer jag aldrig att hinna !

i skolan (:

Hejj. Sitter i skolan & ska snart göra klart matten, jag ska ju redovisa snart.Jag hinner inte skriva mer nu, uppdaterar från bussen sen ! :)

Onsdag

Godmorgon!
Idag är jag mycket piggare så jag ska gå till skolan, roligt att träffa alla haha! Eftersom att jag fortfarande är förkyld så ska jag nog dock inte vara med på idrotten, inte så smart!

2012-02-07

Har percis ätit (igen, haha) så nu väntar duchen & packning, kanske uppdaterar sen :) Hinner tyvärr inte skriva mera nu! :/

Katterna [Del-1]

bloggfix, fotofix & plugg- check


Nu är allt fixat förutom att fota Zäta och göra tidsinställt. Det förstnämnda, att fota Zäta blir inte av idag men dom tidsinställda ska jag ta tag i nu. Jag ska även redigera bilderna på katterna så att dom kommer upp på bloggen idag, inte om ett år!

Dagen började bra, jag fick sova ut och så. Sen så har jag mest chillat, kollat på saker till mig och Zäta, både ridsaker och annat. Sen kom mamma hem och förstörde allt, men som alltid kan man lita på att pappa fixar det! Nu måste jag äta och byta om lte snabbt innan jag åker till stallet. (:

Tips!

Just nu har blogresponse en tävling om 1års vip, som jag fattade det så är det en varje vecka som vinner! :D

Filmtajm

Sjuklingstisdag


Godmorgon!
Eftersom att jag fortfarande är sjuk så passade jag på att ta sovmorgon, jag vaknade vid 10 typ.

Idag ska jag fixa med bloggen, jag har massor av bilder och filmer som jag ska fixa, bland annat från när jag provred Zäta. Sen ska jag fixa lita annat, ni får se helt enkelt. Självklart så ska jag fixa tidsinställt också, till resten av veckan när jag är i skolan! (:


Sen måste jag ju plugga lite också, det är massor just nu i skolan + att det är kursdag idag. Men jag antar att jag börjar med matten, den ska ju redovisas imorgon.


Om jag får tid, vilker jag säkert kommer att få så ska jag ta en massa nya bilder på katterna & Zäta såklart, men innan jag tar några nya bilder så måste jag fixa alla gamla, annars kommer det aldrig att bli gjort.


Zäta 6 februari

Idag har Zäta fått vila, jag har haft feber så jag fick inte följa med, känns surt men såäre!:( Imorgon tar vi nya tag och går till ridhuset! (: Om jag kommer dit innan det blir mörkt så ska jag ta en massa bilder, och filma kanske? Vi får se :)

Sporrar VS Spö

Andväder ni sporrar eller spö? Isåfall vilket av dom? Båda? Själv så föredrar jag sporrar, jag tycker att spön (speciell dressyrspön) kan bli väldigt klumpigt, någon som håller med? Ridspöt och sporren hittar ni här och här.

Överlycklig cheeey! :D


Dagen har varit FÖÖÖÖR bra!
Haha, jag kanske ska förklara? Dagen började ju med att jag var på toppenhumör, Zäta skötte sig jättebra, vi har fått stallplats i Bondsätter & ett besöksrekord, det kallar jag flyt!

Veckans häst/ponny hos http://cavalii.blogg.se

Inlägget hittar ni här, anmäl er ni också!

Zäta 5 februari

Idag skulle syrran komma och kolla så jag gjorde iordning allt och skrittade till ridhuset, det blev inte riktigt som planerat.. Där var det löshoppning så vi hängde på! :D

Zäta var hur gullig som helst, han ville att jag också skulle vara med. När han fick springa själv så gick det ganska fort men när jag sprang med på insidan så tog han det lite lugnare, fiiiina ponny. Han passade på ganska många gånger att kicka och bocka, busponny :')

Dagens blogg! :D

Kollade Fannys blogg förut och såg att jag var en av vinnarna i veckans blogg! :D Tips på vad man kan skriva i en gästbloggning?

Way to cute

Älskar denna söta bikini, den finns i naturvit (på bilden) och marinblå. Om ni blev lika kära som mig i den så hittar ni den här & här. (:

Läderbalsam VS Läderolja

Vad andvänder ni? Själv föredrar jag läderolja som enligt mig är mycket smidigare, man slipper allt kladd & smuts som iallafall jag alltid får i läderbalsam.

4 februari

Godmorgon!
Vaknade precis, haha! (: Jag ska bara käka och sen till Zäta, skriver mera sen.
PussoKram/Pernilla

Wonderland

Jag måste först och främst säg att Wonderland har lyckats toppenbra med denna bikini, sockersöt! Gillar färgen också, hihi! (: Ni hittar den här för 249:-.

Magic brush

Är det någon av er som har dom? Är dom bra? Dom verkar iallafall bra enligt vad som står, men man kan ju aldrig vara säker innan man har provat. Ett stort + är att man kan tvätta dom i tättmaskinen! (: De kostar 149:- på Hööks.

Hello friday! :D

Min fredag har varit sådär, humöret har inte varit det bästa, speciellt inte i skolan. ^^
Humöret blev såklart bättre när jag kom till stallet. ♥ Zäta fick vila idag men det skriver jag mera om i ett annat inlägg!
Känner mig riktigt duktig, har gjort massor av tidsinställt till i helgen + måndag & mer ska göras! Med andra ord så kommer uppdateringen bli bättre under helgen (:
Nu är det äntligen helg, dunderskönt! ♥
PussoKram/Pernilla

i skolan

Hej hej! Sitter på en jättetråkig lektion, that sucks :/skriver mera sen. Puss&kram/pernilla

Gustavsvik

Vi hade ju somsagt idrott på Gustavsvik idag, gick väl sådär. Det var livräddning och dockan var jättetung så jag fick knappt upp den :$ Hehe, kanske ska ta upp styrketräningen igen? ;)
Resten av dagen var helt okej, synd bara att idrotten ska förstöra hela dagen då den tar upp typ halva dagen. Well, jag diggar iallafall att jag får sluta tidigare för att hinna med bussen, fett nice! :D
Snart är det helg, det ska bli jätteskönt att få sova, ta det lugnt och träffa lite folk, det är ju inte direkt mycket folk i stallet, något jag verkligen saknar! :/ Till sommaren så kanske det är mer folk där, hoppas jag! (:

1 februari

Godmorgon på er! (:
Hinner inte skriva så mcket nu, bloggar från skolan eller något sen. Efter skolan åker jag direkt till stallet, inte mycket bloggning då heller.
Idag så går vi till ridhuset, ett lätt pass bara. Imorgon blir det träning endå (om det finns tider), även om det blir en lugn sådan ^^ Andledningen till det är att jag ska få se vem tränaren är och prata lite träning med någon, tips på övningar o sånt + att hon bara kommer varannan vecka, bäst att passa på!
Nej nu måste jag packa ihop allt och sticka till skolan! (:
PussoKram/Pernilla
RSS 2.0