MÅSTE PLUGGA :C

Hejhej!
Har prov/inlämmning av två uppgifter så ah, jag måste plugga :c Om jag hinner så bloggar jag mera sen, annars får ni ha det bra!



PussoKram/Pernilla

Tisdag

Hejhej!
Måste skriva snabbt nu, jag ska dra till skolan snart. Igår så gjorde jag inte så mycket, var i skolan och åkte till stallet.

Idag så ska jag till skolan och sen till stan med Amanda, Josse, Julia & några andra, eller vi ska göra/fixa en sak på stan ;) Ni får se sen :D



Skriver mera sen!
PussoKram/Pernilla

Söndagskväll!♥

Hejsan!
Har ni haft en bra söndag/första advent? Min söndag har varit jättebra.

Under dagen har jag kollat igenom lite skolsaker, träffat några släktingar o kollat på julmarknad/pyntning, gjort ansiksmask och latat mig! :)



PussoKram/Pernilla♥

Grattis Josse!



PussoKram/Pernilla

Gårdagen

Hejhej!
Bloggade aldrig igår vet inte varför.. Dagen var rätt okej, jag åkte till stallet rätt tidigt och till stan på kvällen.

Kvällen var rätt bra den med, förutom att jag missade tre bussar tror jag, ouppsiii. Jag kom på en minut innan bussen gick att jag skulle med den så jag fick springa lite där. Då missadr jag en buss till som gick nästan samtidigt sen började jag gå tillbaka till alla andra o då ringer mamma och säger attt nästa buss går om typ 2-3 minuter. Orkade inte springa där för jag skulle ändå ha missat den :P Sen kom mamma o hämtade mig, haha. Dom var ju inte direkt glada..

Idag tror jag att jag ska ta det ganska lugnt kanske dra upp på stan och fixa lite julklappar och så. Sen ska jag fixa lite i plugget. Nu hinner jag inte blogga mera för sändningarna från Globen har börjat.


Bloggar mera sen!
PussoKram/Pernilla

Skola snart

Hej. Får skriva snabbt nu! Jag börjar skolan om en kvart typ :P Skönt att det är fredag idag, sista dagen i skolan. Ikväll kommer Emma hit. Skriver mera sen när jag inte är så stressad!

på stan

HDHIPGDJ GDJ

Sovmorgon!

Har sovmorgon idag, superskönt. Vi som var med i stockholm (och fick gå upp runt 5.30) börjar inte förens 9.45. Jippe!

I skolan blir det nog först att fixa en NO-sak. Har gjort 3/5 frågor så jag vill bli klar, även om vi inte ska vara klara för ens om ett tag, men det är skönt för då slipper vi stressen senare. Sen ska jag fixa lite rester i SO-arbetet om industrialismen. Efter det ska jag prova om det stämmer som min mattelärare sa med förpackningen, då är jag klar med den. Det borde jag hinna på förmiddagen. På eftermiddagen ska jag jobba med lite rester i spanska och engelska. Om jag blir klar med dom så ska jag jobba lite med förra delen av No-arbetet. Det handlar om Energikvalitet, Denergiomvandlingar & energikällor. Vi får se vad jag hinner och inte hinner men jag borde hinna med allt förutom den sista iallafall!

Oj, vilken tråkig början, plugg, plugg, plugg! Nu ska jag inte tjata mer om det i dethär inlägget iallafall. Det är lite svårt att inte nämna något som tar upp ca 4-5 timmar per dygn.

Efter skolan idag ska jag till stan med Josse och några till tror jag. Annars ser jag till att hitta på något annat! :)



Jag får se till att fixa en bild på dagens outfit/klädsel eftersom att jag inte gjorde det igår.

PussoKram/Pernilla

stockholm snart :)


Godmorgon!
Måste snart åka, tåget går snart men ska äta klart + försöka hinna ta en outfit, hinner jag inte så tar jag en ikväll :)

PussoKram/Pernilla

Dålig uppdatering imorgon

Tänkte bara skriva att jag inte kommer hinna blogga mycket alls imorgon, jag ska till stockholm. Skriver mer när jag kommer hem därifrån :)

bla bla bla

Godmorgon
Måste snart fixa mig lite till skolan, ser helt död ut.. Lär ju bli mycket jobb idag. Känner att jag är peppad, eller inte. Buuuu. Jajaja, imorgon åker vi till stockholm så då slipper jag skolan, eller inte helt men jag får göra något annat ialafall. Sen kanske det går bättre att plugga igen. Jag ska träffa några släktingar och så när jag endå är där :) Sen till helgen kommer Emma hit.


PussoKram/Pernilla

Jaha, då var man hemma igen :)

Hejhej!
Har precis kommit hem, shieet vilken dag x) Skolan - stallet - stan.

Kunde inte jobba så mkt i skolan men vafan det är bara måndag, jag har nästan hela veckan på mig :D I stallet red jag lite barbacka, Bonnie var superfin stundtals. Hade roligt på stan också :)

Då var helgen över

Godmorgon!
Är det någon som är vaken än? Jag har iallafall varit vaken sedan 6 typ. Ursch, idag är det skola, inte roligt alls!

Under dom 50 minutrarna som jag har varit vaken har jag tvättat ansiktet & sminkat mig. Nu ska jag fixa håret, äta och byta om!:) Bloggar mera när jag är klar.



PussoKram/Pernilla

Hemma från stallet

Hejsan!
Kom hem från stallet för typ en timma sen, hade varit där sedan hav ett..
Det tog jäääättelång tid i stallet idag. Men, nu är jag hemma igen. Nä, nu ska jag äta lite mat. Bloggar mera sen!

PussoKram/Pernilla

söndag

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen. Idag blir det stallet, sen ska jag nog bara ta det lugnt eller något.


HAHA, födelsedagsfrukost! (y)

PussoKram/Pernilla

Dagen


Hej!
Tänkte bara skriva lite kort om dagen..

Först var jag på stan med Alma och Lili, sendrog jag hem efter lunch på donkan (vilket jag ångrar-lunchen alltså). Bytte om lite snabbt och sen iväg till stallet. När jag var klar där bytte jag om igen. och drog till stan. Stack hemganska tidigt eftersom att jag var helt död ;o Nu är jag pigg igen :s Typiskt mig att bli pigg när jag ska lägga mig :( Visa det jag köpte imorgon!

PussoKram/Pernilla

Nu drar vi till stan:)




Hej!
Uppdaterade inte så mycket igår eftersom att begravningen tog så lång tid. Jag trodde att vi skulle vara hemma vid två eller något..

Stackars Lili och Alma, dom fick väta utanför eftersom att jag inte hade någon mobil :P HEHEHEHEEHE. somsagt, begravningen tog mycket längre tid än vad jag trodde! Vi var hemma vid hav sex tror jag ;o. Vi fick fixa oss ganska snabb kan man ju säga! Timbuktu var jättebra, men segt i början. Det blev dock bättre mot slutet.
HAHAH, i början  av kvällen vare några killar som stirrade as mycket på mig. Jag hade lust att fråga vad dom ville? ;) Kvällen blev ganska sen, jag och Alma la oss typ tjugo i tre!
PussoKram/Pernilla

Hemlig gästbloggare ;)


Haalååå :)

Nu är vi hemma från koserten på Conventum med Timbuktu! Hittills har kvällen varit AWESOME! :D Fast, början på konserten var as seg :/ Skitsamma, efter "resten av ditt liv" släppte allt. Alla dansade på som att jorden går under imorgon, helt grymt. Nu sitter vi i Pernillas kök och
chillar! Ha det bra!
/Alma

Jag behöver skriva dethär...


...Men ni behöver inte läsa det, om vi inte vill.

Godmorgon på er! Jag har precis ätit frukost osv. Sen blir det skola, massa prov o grejer. Det får gå som det går i kursen för det kan jag ta igen på uppdraget, men matten går inte att göra igen eller jo, men inte denhär terminen. I princip så får jag det betyget som jag får på matten som terminsbetyg, lite läskigt.

Till vad inläget egentligen skulle handla om, jag vet inte om det bara är jag eller om fler känner igen sig? Skitsamma. Jag måste ta ett bleslut, om jag ska fortsätta på samma sätt som nu, med samma vänner, i princip skita i allt annat än dom, skolan och ah, jag tror att ni fattar. Eller om jag ska skärpa mig, börja släppa taget lite om mina vänner och skaffa mig en framtid. Jag har inte varit mig själv senaste tiden, jag har varit som två personer. En som bara vill hänga med sina vänner och en som har en framtid. Det enda som är säkert är att om jag fortsätter såhär kommer att att bli panka. Jag vet vart jag vill, vilket "alternativ" jag ska välja! Jag vill ha en framtid. Vännerna finns väl efter skolan också? :)
~ Vill man nå toppen måste man ta svåra beslut! ~

PussoKram/Pernilla

Man får aldrig glömma att stanna upp och njuta av stunden! ♥



Har pluggat lite matte nu, känner att jag kan det om jag litar på mig själv. Provet handlar bland annat om ekvationer, rymdgeometri och enhter.

Skönt att äntligen vara klar, om man nu kan det? Jag tycker faktiskt att matte är en av mina starkare sidor. Tillbaka till provet, det kommer att handla om vinklar, cirkelns area, rymdgeometri, jämförelsepriser, ekvationer & enhetsomvandlingar. Vi ska tex kunna omvandla kubikmeter till kubikcentimeter osv. Hoppas och tror att det ska gå bra.

Hoppas att ni har haft en bra dag! Min dag har varit jättebra, även om den inte är slut än :)
PussoKram/Pernilla

Det finns alltid två sidor!♥


Hejsan!
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag tar tag i Matten, har haft lite folk här och så, skriver mer om det längre ner :)

Ska somsagt börja med matten, jag har prov i morgon och är faktiskt taggad. Siktar på att få C (VG) iallafall hest A eller B men C är somsagt helt okej. Skulle bli superglad om jag fick A eftersom att jag verkligen har kämpat för att få in allt i minsta detajl, finslipat metoderna osv. Hoppas hoppas!

Gästerna som var här är mina släktingar, jag fyller år idag. Det var mina kusinbarn Nelly & Ida, min kusin, min faster och mormor. Det blev kakor, kaffe och tårta + att vi åt en till efterrätt som mina föreldrar hade beställt med posten, ingen hit :P ♥

Morgondagen är fullspäckad, egentligen heldag i bilden men ska somsagt skriva prov + två muntliga redovisningar. Det är skönt att det är sista dagen i skolan denhär veckan och ja jag vet att det bara är Torsdag men på fredag ska jag på begravning så då varken vill eller hinner jag med att gå till skolan.

Det blev ett ganska långt inlägg, men det är alltid bra med lite variation, ellerhur?
PussoKram/Pernilla

Nattinlägg

Hej!
Kunde inte sova så jag gick till datan, har ändå inget att göra fram tills skolan börjar så jag får väl sitta vid datan :) Nice det blir i skolan, jag kommer att vara as FLUMM :D För er som inte har fattat så blir jag as oseriös när jag är trött, orkar inte något & skrattar åt nästan allt.


Nej nu tror jag att jag ska försöka sova igen :)
PussoKram/Pernilla

Måste dra till bussen nu

Hejj!
Måste till bussen nu, vi ska kollla på ngn film i skolan, ganska skönt endå. Vi slipper havla dagen (jag slipper iof mer) :D



PussoKram/Pernilla

Skolan är SLUT! :DDDD

Hej! Har precis kommit hem från skolan, det va faktiskt helt okej. Jag satt och SMSade och flummade :D AWESOME!

Kanske ska börja bli lite seriös?! Fast.. det är ju tråkigt xD Nej, nu bestämmer ajg att det är roligare att vara flumm!


PössåKramSkummBanan :D/Pernilla

Forsätt så :D


Svar: Varsågod!



Svar: Tack tack :)








Svar: Svår fråga, Australien eller USA tror jag ;)





Svar: Tack :) Kan dock säga att det blev lite kaos.. :)



Fortsätt kommentera, alltid lika roligt! :D

Måndag igen

Godmorgon!
Skola idag, har hur mycket somhelst att göra på tre dagar.. Men det är bara att försöka planera bra. Tror att det blir en redovisning om dagen + fysik och so. Kom på nu att det bara är 2.5 sagar att jobba :O Dethär kan bli knivigt x). Bara att göra det bästa av situationen och jobba massor!
Bild från i sommras

Nä nu ska jag fixa mig, skola snart.. Sen stallet :D + stan ? ;)
PussoKram/Pernilla

Farsdag


PussoKram/Pernilla

Pictures




PussoKram/Pernilla

Hemma från M-berg

Hej!
Kom precis hem från M-berg... Ska göra klart det sista på en av No upgifterna nu, resten gör jag imorgon!

Var ju somsagt på Marieberg nyss, jag hittade ganska mycket. Ett linne, en skinnjacka och lite småsaker. Kan inte visa dom nu, mycket får jag på onsdag eftersom att jag fyller då :)


Två bilder från när vi var på Mallorca =)
PussoKram/Pernilla

Vilken jävla kväll!

Hellu! :D
Vilken kväll det var igår, det blev några varv runt Örebro kan jag säga ;)

Kvällen började på rese, sen vidare på stan. Till rocknatten och slutade hos Amanda. Gårdagen kan man kalla KAOS! Behöver inte skriva mer än så.



Skriver mera sen, måste fixa en NO uppgift.
PussoKram/Pernilla

Statistiken går uppåt :D


Fortsätt så :D
PussoKram/Pernilla

Hemma från stallet

Hejsan!

Har precis kommit upp från badkaret. Därför har jag inte bloggat sen jag kom hem ;) Ska börja fixa mig inför kvällen snart. Ska till stan eller något, får se vad som händer.. ;) Har för mig att det var något inne i stan..

PussoKram/Pernilla

Jeansväst



PussoKram/Pernilla

Tidig morgon

Godmorgon!
Jag håller på att fixa frukost, sen ska jag dra på mig stallkläderna och sticka dit. Jag tror att jag ska rida ut en sväng, men jag är inte helt säker.. Vi får se hur det blir helt enkelt :)


Skriver mera när jag har kommit tillbaka från stallet, ha det bäst!
Pussokram/Pernilla

Kulturnatten

Hej!
Har varit med några kompisar på konserthuset, det är ju kulturnatten. Drog hem ganska tidig, ska upp till stallet imorgon. Sen blire nog stan eller något annat.. :)

PussoKram/Pernilla

...

Dethär kommer inte att bli något roligt inlägg, känner bara att jag vill skriva av mig lite. Om ni inte har något vettigt att säga om dethär så låt bli är ni snälla..

Hela dagen har varit skit, från början till slut. Min mobil blir stulen i skolan, tror vi. Sen åker jag till stan, där blir det massa skit direkt. (inte jag som har gjort ngt, eller svårt att förklara) Så ah, mår inge bra just nu men det blir bättre, hoppas jag!  Eller, det började helt okej på stan men slutade inge bra..
Imorgon är en ny dag, vi börjar på stan, med bio. Efter skolan ska jag till stallet och sen kanske stan. Kanske sover hos Amanda. En sak är säker och det är att det inte kan bli sämre..

Bjuder på en bild från senast ja tränade för Erika! :-)
PussoKram/Pernilla

Torsdag

Dagen mm

Hejhej!
Tänkte skriva lite om dagen + lägga in lite roliga bilder från min mobil.

Idag var det skola, som vanigt. Först hade jag matte, sen fysik och efter det skulle jag egentligen ha ahft spanska men den missade. Spanska var inte jätteviktig, inte viktigare än fysiken iallafall.. Sen vare lunch o vi skulle egentligen ha idrott, men jag missade såklart bussen dit. Så, det blev att plugga mer fysik. Känns verkligen som en varierad skoldag.
Efter skolan drog jag, josse & amanda till stan för amanda skulle ta hål i naveln, vilket hon också gjorde. Det tog typ en minut att ta det, hon vart helt chockad över att det inte gjorde ont. Sen träffade vi lite folk.. Jag och Frankie tog massa kort, det var några som typ hade en provapå dag. Man skulle typ bli fotad. Jag hade iaf jättekul, hoppas dom andra också hade det :) Sen blev jag tvungen att springa till bussen och nu är jag hemma. Kom hem typ 7 eller något.. Nu håller jag på o försöker plugga till en fysik grej imorgon, det kommer ju gå bra! INTE!



Kanske ska tillägga att katten på bilden la sig sådär av sig självt.
PussoKram/Pernilla

snart skola

Godmorgon!
Jag ska snart gå (cyckla) till skolan eller om jag går iallafall. I skolan blire mycket fysikplugg, typ hela förmiddagen för efter lunch ska vi ha idrott, tror att vi kanske slutar där..? Hoppas det! :) Lixom, vi hinner bara byta om och sen ha bg, vad är meningen med det?

Glad...? :)
PussoKram/Pernilla

Kälderna jag fick hem

Hellu!
Tänkte visa kläderna jag fick hem, bara liiite sent :P menmen, bättre sent än aldrig I guess ;)

Underkläder-Nelly

Topp-H&M

Tofflor-H&M

Klackar-Nelly

PussoKram/Pernilla♥

07.28 - bilder

Godmorgon!
Har inte bloggat så bra i helgen, det beror delvis på att jag inte alls har mått bra.. Bjuder på två bilder från skogen :)



Pussokram/Pernilla

Bloggtips-Amanda!♥

Hejsvejs!
Tänkte bara tipsa om att min fina vän Amanda Bark har skaffat blogg!

Klicka på bilden för att komma till bloggen! ♥ 

21.25 - Kollar på robinson

Hejsan!
Jag vet att jag inte har skrivit något, men jag har kännt mig helt död. Aja, nu är jag iaf levande igen :D

PussoKram/Pernilla

GRATTIS MAMMA


Idag fyller min älskade mamma! :D

Pussokram/Pernilla

23.04 - Med Alma i skogen


Hejsan!
Tänkte att ni skulle få ett smakprov på bilderna som jag och Alma tog, jag har dock inte redigerat alla utan bara några stycken.. Jag fixar nog fler under morgondagen :)
PussoKram/Pernilla
RSS 2.0