It is friday and My life is a party

Hej!
Har inte kunnat blogga på ett tag som ni kanske inte har sett. Idag har vi iaf haft idrottsdag med skolan, helt okej förutom att vi inte kom på bättre än 7e plats. Efter skolan så åkte jag hem och duschade osv. innan jag åkte till stan & träffade lite gulliga personer ;) Nu är jag på väg till landet, ska bli skönt att andas lite.

Monday

Hej! Dagen var helt okej i skolan, det gick rätt fort endå :) nu ska jag till stallet och ta hand om Zäta!<3

Mariebergs shopping

Hej, tänkte visa vad jag fick med mig hem från m-berg :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_503a95bee087c3192e007bd6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3074411/images/2012/pic_503a95bfe087c31943007a03.jpg" class="image">

If you want my future, forget my past

Sitter och kollar på nån film på tv'n, tycker att den suger så jag vet inte varför jag kollar ens?

Imorgon ska jag till marieberg med mamma, ska fixa lite till rummet + telefonen + shoppa såklart ;) Sen ska jag till Zäta också, får se om jag hinner med något mer. Puss

@espresso house

Sitter på Espresso House med Josefine och pluggar, ska ju som sagt försöka bli klar med mina uppgifter idag! Ha det bäst, puss ♥

Pluggar

Hej!
Sitter och pluggar no, håller på med ljud. Det går lite trögt men jag vill bli kvar, har svenska & spanska kvar också . Jag ska till stan sen & plugga med josse!

Bad day

Hej!
Idag så har vi haft årskursdag med skolan, har inte varit min turdag idag, långt ifrån! Först så skulle vi göra tre stycken uppdrag inne, jag var i bilden & där skulle vi skapa en ny nationaldräkt. Det blev faktiskt riktigt bra om man tänker på att vi bara hade 45 minuter på oss. Sen hade vi tipspromenad, då blev jag getingstucken. Sen fortsatte allt rulla på tills vi slutar, då tappar jag mobilen så att den blir helt sprucken och nu fungerar den inte, suuuuck!

Plugg plugg plugg

Hej!
Gick upp vid sju idag, även fast jag har "ledigt" dock måste vi plugga hemma så jag hade bestämt med Josse att vi skulle plugga på något café, det blev espresso house. Helt klart min favorit! Jag hade inte ätit lunch så jag tog en sallad & islatte, mums!! Sen började vi plugga matte, det gick ganska bra fast jag kom inte riktigt ihåg hur jag skulle tänka förens efter en stund.

När vi tröttnade på matten så började vi på våran So uppgift, vi ska skriva om skillnaden mellan en klädkedja & ett bostads företag typ. Åkte hem vid sex typ & fortsatte plugga hemma, fick massor gjort, nu har jag bara två uppgifter på matten, lite på so uppgiften, svenskan & spanskan kvar. Inte så lite men ändå helt okej.

How do they think?

Hej!
Första skoldagen idag, jag måste säga att dom tänker väldigt udda på min skola, på första lektionen så sa dom att vi inte kunde höja oss mera än ett steg & att det skulle vara super svårt att höja ett steg i mera än fem ämnen! Precis vad man vill höra första dagen i nian, bra jobbat kunskapsskolan!!! Sen flöt dagen på ganska bra, det var ganska chill. Vi har hemstudier tis-tor, skönt! Sen så har vi utedag på fredag, det är iallafall något bra med att gå där :D

Efter skolan så lyckades jag somna haha, jag var heelt slut! Sen åkte jag & mamma till Zäta. Red över lite bommar idag, det fungerade bra, han lyssnade på mig & sådär men det blir lite knasigt eftersom att man inte ska sitta ner i traven, vilket gör att det blir lite halv svårt att fatta galopp.

Sunday

Hej!
Jag hade lite fullt upp igår så jag hann inte blogga.

Idag har jag mest tagit det lugnt, åkte till stallet på eftermiddagen och red ut med Amanda & Maja, superkul som alltid! :D

Juste, har bara internet på mobilen men det är en annan historia! ;)

mot stallet

Hej!
Jag har precis ätit lunch och nu ska jag till stallet, fast vi ska fixa lite saker på vägen. Typ hämta upp transporten och så. Sen när jag kommer hem så måste jag välja någon outfit tills imorgon. Jag uppdaterar mer senare!

Tröjan du hatar

Hej! :D
Jag tänkte skriva om hur det gick på sadelprovningen. Det gick väldigt bra tycker jag, dom som var där kändes proffsiga. Vi fick prova massor av hoppsadlar, men till slut så hittade vi en som låg bra på Zäta, eller rättare sagt dom hittade en som låg bra. Sen provade vi några dressyr sadlar också, där var det fler som låg bra. Efter en stunds funderande så köpte vi iallfall hoppsadeln så nu hoppas jag att det ska fungera!

Just nu ligger jag & lyssnar på musik, Norlie & KKV - tröjan du hatar <3 loveit!!

shoes

23.02

Hej!
Jag kom på att jag inte har bloggat på hela dagen men bättre sent än aldrig! ;) idag har jag bara tagit det chill, åkte till Zäta efter lunch och fixa. Imorgon är det sharpman som gäller.

På väg hem

Sitter på tåget hem nu efter två grymma dagar i Stockholm hos sis! Igår shoppade vi ju & idag var vi på gröna lund!! :D

Shopping!!

Jag och min fina syster har sprungit i affärer hela dagen. Jag hittade en del så jag tänkte att jag skulle visa er det! :D
Jacka/Jofama by Kenza I Tröja/Salt I Tröja/Hollister I Body butter/ The body shop I Örhängen/H&M I
Jag köpte ett par örhängen på topshop också men dom var trasiga :/

Nu blåser vi sverige

På landet

Hej!
Det gick inte att ladda upp bilder igår så då blev det ingen uppdatering, det är så tråkigt med bara text.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt och kanske hyra några filmer tror jag, skönt. Sen ska jag ju till Zäta också, kuligt. Jag skriver nog antagligen något om honom när jag är hemma och har en dator!

Love, guys and more

Hur ska man börja egentligen? Jag vet inte riktigt men jag kör på endå, jag vet inte om jag är ensam eller om någon kommer att känna igen sig.

Jag tror att en av mina absolut största svagheter är att jag tänker för mycket, vissa gånger kan det vara bra men oftast slutar det i katastrof för min del. När det kommer till killar så tänker jag, blir osäker & drar innan jag ens vet vem det är typ.

Jag tänker nästan alltid att killen ska lura mig eller något, det brukar dock ofta börja bra, tills jag tänker, analyserar och känner. Jag frågar mig allt för många gånger om det verkligen är rätt.

Jag tror i och för sig att det kan bero på en en sak som hände i femman, jag gillade en kille, sa det och vips så visste alla. Det tog lång tid innan jag ens vågade känna, jag ville inte tycka om någon, ville inte få ett till nej till & definitivt inte bli utskrattad igen.

Jag glömde dock det viktigaste, att det faktiskt inte var mitt fel, det var inte jag som hade sårat mig själv eller vad man ska säga.

Jag har kommit långt, nu vågar jag känna. Vågar visa känslor, men jag är inte "framme" än.

Dit jag vill komma med det här inlägget är att, det är inte fel att känna. Alla kommer någon gång att bli dissad, thats life, men gör inte som jag utan tänk på att det inte är värt att gråta över någon skitstövel som inte bryr sig, det finns andra som bryr sig och är värda att lägga energi på!

Det här är nog det mest personliga ni kommer att få läsa på bloggen. Big love/pernilla

I'm back

Hej, har inte bloggat på ett tag som ni kanske har märkt? Jag har inte haft någon lust alls, loggat in men sen kryssat rutan igen.. Jag provar igen, vi får väl se vart del leder, jag har fortfarande inte riktigt inspirationen men sen kanske kommer tillbaka, jag hoppas det iallafall!

Idag så har Emma varit med i stallet och ridit en sväng på Zäta, jag gick bredvid. Sen så har jag mest kollat på tv, men jag har faktiskt tränat också. Tummen upp!

Zäta har inte känns helt hundra, tror dock att det är min ridning som är problemet, jag sitter jättekonstigt. Dock är jag lite orolig för att han inte är helt ren så jag tror att jag ska kolla upp honom. En sak som iallafall är säker är att sadlarna ska kollas, jag tycker inte att någon ligger bra på.. Zäta är också en anledning till att jag tappat blogglusten!

Det blev ett väldigt rörigt inlägg men det är väl bättre än inget antar jag, eller?

Dagens planer

Jag ska snart till stallet, jag ska rida lite på banan tror jag - Erika träning imorgon! Sen ska jag till frisören och klippa + färga/slinga håret, bort med allt gult/rött i håret! :D
Fina Josse har tagit bilderna!

Long day

Det har varit fullt upp hela dagen, jag gick upp klockan 06.30 för att hinna till stallet. Släppte ut hästarna, mockade och fixade allt innan Maja kom, då klättrade vi och Zäta var verkligen jätteduktig, han var lugn och fin! Sedan hem och äta lunch, duscha & byta om innan min kusins bröllopp, fixa sminket och ja ni vet nog. Sen drog vi iväg, hämtade blommor och allt. Vi stannade ett tag och åt lite snittar osv efter själva vigseln också, man kan ju inte bara stressa iväg! Sen drog vi till farmors fest och var med på kort osv innan vi åt, fikade och allt annat. 

Hoppträning 31/7

Dagens ridpass

Jag började med att skritta fram en stund med långa tyglar i båda varven innan jag kortade tyglarna och började jobba honom. Sen började jag trava & galloppera så småning om. När han var uppvärmd så provade jag att byta gallopp över en bom, det gick väl sådär,han bytte men bröt av ganska kort efter, jag jobbade honom en stund i galloppen innan jag provade nästa sak, att flytta honom för skänkeln i gallopp. Det fungerade däremot toppen, han känndes jättefin! :D
 
 

3 augsti 2012

Hej! :D
Jag fick tillbaka min dator i förmiddags, tidigare än jag trodde med andra ord. Dagen har spenderats framför tv:n med en massa godis, fast jag har ju såklart varit hos Zäta men det får bli ett annat inlägg! Under kvällen så har jag funderat på hur jag ska sminka mig imorgon (bröllopp + 90års fest) och det lutar åt att göra någon typ av sotning fast i ganska naturliga färger som brunt och begie. Jag vill ju inte se för sminkad ut men endå ha lite smink. Jag har provat och tycker att det ser helt okej ut, ska dock inte ha lika mycket färg imorgon! Jag kanske ändrar mig imorgon så vi får se, men det lutar som sagt mot att göra något med brunt & beige. 

Film från träningen

Det är långt ifrån perfekt men jag antar att det är därför man tränar- för att bli bättre! :D

2 augusti 2012

Hej! Jag tänkte bara blogga lite snabbt, jag kommer inte att kunna blogga ordentligt pga. att jag glömde datorn på landet klant som jag är, men jag lånar pappas iPhone ibland eller bloggar från mobilen, men det är väldigt segt från min mobil + att det inte alltid går att lägga upp bilder men jag hoppas att det duger, fr.o.m. Söndag borde jag ha min dator igen! :D I morgon ska jag ev vara barnvakt en stund. Jag ska iaf klättra med Maja & Splash! Jag kanske svänger förbi stan också, man vet aldrig. PUSS

Hoppträning 31/7

Jag började med att skritta fram lite ute, sen så fortsatte jag på banan. Jag skrittade ganska länge innan jag började trava, Zäta var jätteloj och ville inte alls jobba, han ville knappt gå fram i början men efter ett tag så kom han igång lite bättre. Första hoppövningen vara att vi skulle travhoppa ett litet hinder, i början så fungarade det sådär, jag fick lixom inte igång honom. Efter några gånger så fungerade det lite bättre men han var ganska vingling också så jag fick vara jättetydlig. Sen så viker han sig över hindrena också så det gäller att vara där med yttertygeln. 
Första övningen:
 
 Sedan så hoppade vi linjen på bilden nedanför, vissa gånger gick det bra och andra sådär. Efter det så har jag för mig att vi la till lite fler hinder, jag tror att det var en linje och en oxer som stod lite snett. Lite svårt att förklara, men kolla sista bilden.
På slutet så hoppade vi en liten bana, jag hoppas att ni förstår bilden! Banan gick ganska bra, jag var nöjd med tanke på att jag inte har ridit så mycket sedan sist! :D 
Emma tog massa bidler och filma så det kommer nog upp senare!
 
 

If I had you

Hej!
Jag ska snart dra iväg till stallet, eller om jag kanske drar upp på stan. Hmm, får se :) Zäta ska iallafall få gå lite i skogen lite lätt bara, inga krav. Vi hopptränade ju igår så inga krav helt enkelt, bara ha kul! Jag måste fixa lite på stan också, har ett bröllop och en 90års fest i helgen, samma dag också. Ska kolla efter lite kläder också.
RSS 2.0