Hoppträning 25/9

Träningen igår gick allt annat än bra. Vi var i ridhuset, det är något där som han inte gillar för han är alltid jättekonstig där. Zäta var iallafall på spring humör, försöte ta bettet och sticka, lyssnade inte och var inte framme.   Jag försökte göra mycket tempovexlingar, volter osv. Sen när vi började hoppa så vet jag inte vad jag gjorde, utan att överdriva så kan jag säga att jag aldrighar ridit så dåligt. Antingen så hoppade jag före eller efter, känndes som att jag aldig hade suttit på en häst innan. Kombinationen av min ridning och Zätas humör var inte den bästa, haha! 

hey I herd you were a wild one

Love who you want and love who you like

Madilyn Bailey

 

Fall

Snodd/Cubus l Ring/Nelly.com l Skor/Jeffrey Campbell l Tröja/Cubus l Jeans/Replay l Väska/Guess

we are never ever getting back together

Jag mådde inte så bra igår, var seg och orkade ingenting vilket inkluderade att blogga, vill inte att det ska bli ett måste utan vara kul. Även om bloggen kanske är lite enformig just nu så ska jag försöka hitta på något nytt. Dagens outfit kanske hade varit passande? Ska försöka skriva lite inlägg nu ikväll, har några ideér på G. ;) 

So my style

Night out

Dresses

 

Frukost

go crazy or go home

visste ni att..

 
..godis äcklar mig fast ändå äter jag det? Jag mår nästan alltid illa efter att jag har ätit godis :s
 
..jag lyssnar alltid på musik?
 
..jag vill bli åklagare?
 
..jag är nästan alltid rastlös?
 
..jag är sjukt analytisk och tänker på vad jag hade kunnat göra bättre? Typ som igår, även om rundan var bra så tycker jag att jag hade kunnat vara mer noga, då hade vi kanske kunnat nolla. 
 
..jag stör mig sjukt mycket på alla "gilla om du ...." och ".. VS .." på facebook?
 
..Jag älskar att kolla på inredning och fixa i mitt rum, trots det så är ser det alltid ut som om tredje välrldskriget har brutit ut i mitt rum?
 
..Jag älskar gossip girl, har kollat på sex avsnitt idag haha ?
 

slappis-söndag

Jag ska bara ta det lugnt idag, åker till Zäta runt lunch någon gång och tar en promenad med honom. Jag är rätt slut efter igår, satt uppe och kollade på film ett tag. Sen vaknar man ju som vanligt sju, suck! Kunde dock somna om men vaknade typ halv tio. Jag har kollat lite på Gossip Girl och ska nog äta frukost snart. Ska kolla igenom nästa vecka och plugga lite också. 
 

bring it on

Ligger i sängen och kollar på film. Dagen har varit sjukt bäst, vi nollade första klassen och fick 8 fel i andra! Sen träffade jag sis på stan och fikade med henne och hennes kompisar. Sen träffade jag Josse och massa andra fina människor!! :D Hängde med henne hem en stund också.

TÄÄVLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGG

HEJ!! :D
Fett taggad chey här, vi ska snart åka till stallet och fixa pållen, klockan 9 börjar våran första klass. Vi hoppar en LD bara som lite uppvärmning, sen hoppar vi en LC. Jag uppdaterar er om resultaten när jag kommer hem om jag inte tar med datorn men det tror jag inte. Jag ska iallafall försöka att bli nolla, borde inte vara för svårt men man vet aldrig!!
 

FREEEDAAAAAAAG!!!!! :D

 
Vädret idag har inte varit något vidare här i Örebro, mitt humör har inte heller varit det. Jag hade ingen lust alls att gå till skolan, men det gjorde jag iallafall. Jag jobbade inte så jättemycket men jag var iallafall där, en början iallafall. Jag ska försöka ta igen veckan i helgen, så gott det går. Nästa vecka måste jag verkligen skärpa mig, annars kommer jag aldrig att få bra betyg. 
 
Nu efter skolan ska jag fixa inför tävlingen imorgon, den går att följa på equipe.com! Det ska bli roligt att tävla på hemmaplan. Jag tävlar ju LD, LC så det ska nog gå bra! Just nu känns det inte alls svårt, jag vet precis hur jag ska rida för att få honom hyfsat rätt på hindrena. Jag ska hoppa några skutt idag bara så att jag vet att allt fungerar tills imorgon! Det kanske finns någon som fotar tävlingen? Jag tror inte att det blir så mycket bilder från tävlingen, det är bara mamma och jag som ska åka och henne behöver jag till annat! Imorgon kommer även min syster till Örebro så jag ska in till stan och träffa henne. Sen ska jag hjälpa Josefine med en skoluppgift också!
 
Inlägget blev väldigt röringt men jag hoppas att ni förstår iallafall! PUSS♥ 

take the fight

Hej
Dagen idag har varit ganska bra, men flummig. Jag har varit ofokuserad hela dagen och knappt gjort något vettigt. Jag fixar det imrogon istället, då ska Josefine följa med till stallet & ta lite bilder. Vi har en bilduppgift där man ska ta en bild på sig själv. Jag drog upp till stan efter skolan och fikade på Espresso House. 
 
Det gäller att vara kreativ när skolan är tråkig!

Dagens

living my dream

Heyy!
Har varit i skolan idag, idrott första lektionen. Orientering, jag & josse, fan vad bra vi är! Sen så vare lunch, so, ph, so & matte innan vi slutade. Ganska chill dag men har endå fått mycket gjort, gött. Sen hemtade jag ett paket, stack hem, bytte om och sen snabbt till stallet. Hoppträning för Niklas, det gick helt okej. Både Zäta och jag vart nog lite trötta på slutet, slavarde och hade oss... Annars var det bra!
Rörigt inlägg javet.
 

Svävar på moln

Dagen idag har varit bäst, så himla bra! Jag hoppade med Zäta och trodde att han skulle vara överallt och ingenstans eftersom att han inte har hoppat på typ en vecka. Men han var så himla duktig, lyssnade superbra och var helt enkelt bäst!!!!! ♥ Vi hoppade en serie med bommar mellan hindrena. Sista gångerna låg hindrena på 1m och han bara flög över dom, åhh jag är verkligen så lycklig just nu. ♥

Tävlingar

VITTVÅNG 15 september
 


LAXÅ 3e november
 

Kollar på gamla bilder :/

 
Ursch, känner mig fett nedgången. Nu fixar jag nästan aldig till mig mer än nödvändigt. För typ ett halvår sen så hade jag nästan alltid fixat hår, var sminkad osv. Nu går jag typ i mjukiskläder och ser allmänt död ut:/
 
Jag måste börja rycka upp mig lite, börja träna igen och framförallt fixa mig på morgonen. Nu sminkar jag mig på typ fem minuter, stressad som fan. Inte okej.

Lördag

Hej!
Jag har mest varit i stallet idag, red ut med Amanda, barbacka. Vi red till travrakan och jag ganska snabbt förstog jag att jag kanske inte är den mest intellegenta människan på denna jord. Zäta var taggad till 1000 och drog iväg, racerponny♥ Annars gick det bra, både jag och Zäta överlevde och kom hem tillsammans. När jag hade borstat av honom lite så satte jag på ett regntäcke och släppte ut honom.
 

Fredag

Hej
Dagen har varit rätt seg idag, först skola. Sen åkte jag till stallet och tog hand om Zäta. Hem & duscha innan jag åkte till stan och gick på bio. Jag har varit allmänt stressad och inte riktigt kunnat koncentrera mig på något. Har sjukt mycket i skolan, jag ska få betygen jag förtjänar så då måste jag plugga. 

Zäta 6/9 - massage

Idag så fick Zäta massage, han har inte kännts helt 100 så jag ville veta om det var något. Marina, massören sa att han var väldigt liksidig i musklerna, så det är ju bra. Jag fick longera lite så att hon kunde se hur han rör sig. Hon sa att han drog upp huvudet ibland & att jag skulle hålla koll på det! Sen så började hon massera och märke att han var ganska spänd på vissa ställen. Sen fick jag lite tips & även en "läxa". 
 
Det känns väldigt skönt att det var som jag trodde, mycket bättre än om han bara hade testat mig eller något! Nu vet jag j vad jag ska göra åt det och varför det inte har fungerat. 
 

Dresses

Musik

 

No, check!

Jag är äntligen klar med våran no, nu ska jag bara försöka få allt att stanna i hjärnan! Vi har prov i morgon så då måste allt sitta. Jag ska börja på so-uppgiften direkt nu när jag ändå inte har något bättre för mig. Jag vill verkligen inte hamna efter nu när vi precis har börjat!! Det är sista året och nu som det verkligen gäller, jag ska få betygen som jag förtjänar och kunna välja vilken linje jag ska gå. 

you can hate me but never breake me

Hej, är sjuk idag så jag stannade hemma från skolan. Pluggar lite hemma istället. Det känns iallafall som att det går åt rätt håll, när jag precis hade vaknat känndes det som att någon hade slagit ett järnrör i huvudet på mig men som sagt det känns lite bättre nu. Jag hoppas att jag får följa med till Zäta sen. Antagligen så longerar jag honom så att han inte bara står. 

Måndag, skolfoto

Hej!! :D
Idag har vi skolfoto, döda mig. Jag har aldrig tyckt om det och kommer aldrig att göra det heller, punkt!

Annars så är det skola som gäller, efteråt ska jag till Zäta direkt. Farmor fylller hela 90 år idag så vi ska såklart fira henne!

Söndag

Hej!
Jag och mamma åkte till marieberg och shoppade idag. Köpte inte så mycket men några ljus, överkasst och ett klädställ. Andledningen till att jag köper saker till rummet är att jag ska måla om och då är det roligt med lite nya saker + att mamma börjar bli lite trött på att mina kläder ligger slängda över hela govet! :D 

Just nu

Idag ska jag bara andas, åka ut till Zäta & bara vara, kanske rida en sväng. Under veckan har det hänt så sjuk mycket. Jag har nog kännt alla känslor som går att känna, under fem dagar. Det har varit bra saker, men såå mycket skit också. Kan inte skriva vad som hänt. En sak som jag kan säga är att det har varit sjukt förvirrande, i tisdags trodde jag aldrig att jag skulle palla hoppträningen, men det gjorde ja & det var tur. Från en dag till nästa vändes världen uppochner för att nästa dag vara nästan normal.

RSS 2.0