'Cause i want to be the best version of my self

 
Jag tillhör den gruppen människor som inte mår bra om inte jag tränar, äter bra & dricker mycket vatten. Nu när jag har börjat springa, gå pw's och styrketräna lite så sover jag bättre och har mer energi på dagen. Sen är jag mycket gladare också. Jag tror iallafall att man tjänar på att lyssna på sin kropp!  

Morning world

 
Godmorgon!
Idag är det tävling på schemat, jag ska inte tävla själv men jag har lovat att vara hästskötare. Jag måste snart åka men jag tänkte skriva ett snabbt inlägg nu, det kommer ett mer välskrivet inlägg senare.
Puss
 

be your own superhero

 
Hej finisar!
Jag har inte haft speciellt mycket att göra idag, jag var i stallet en sväng & kollat på en lägenhet med mamma. Annars har jag mest legat på studsmattan och solat/sovit, nu på kvällen har jag och mamma varit på La Pampa och ätit en massa god mat! Jag tror att jag ska ha lite girlytime och typ fixa naglar osv. och sen typ städa mitt rum innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag träffa en kompis, har knappt träffat mina kompisar nu på lovet. Måste ta lite nya bilder till bloggen också, känns som att jag har samma bilder om och om igen i evigheter.
Puss
 
 

Let's make this week the best week of our lifes

 
 
Hej!
Måndag idag vilket betyder att det är en ny vecka och en massa nya möjligheter men också att det bara är två dagar kvar tills min ponny kommer! Kan knappt fatta att det är så nära, det känns som igår vi bestämde oss. Jag lovar att pressentera henne ordentligare senare i veckan! Idag har jag handlat allt man kan tänkas behöva när man har häst, eller nästan iallafall. Har några saker kvar men det tar jag senare. Känns så skönt att ha allt klart så att jag slipper stressa. Jag ska snart snöra på mig skorna och sen springa en runda. Sen ska jag kolla över vad jag ska ta med hemmifrån till stallet osv. Det blir väldigt mycket häst just nu eftersom att typ hela mitt liv snurrar runt stallet och ponnyn. Längar ihjäl mig :D
 

Fullt ös medvetslös

 
Hej!
Har fullt upp just nu, är i stallet nästan hela dagarna känns det som, det är mycket att fixa. Jag tror nästan alla har förstått att det är en ny häst på gång så jag kan ju lika gärna skriva ut det. Men mycket mer än så kan jag inte skriva för jag vet själv nästan inget alls. Den kommer hur som helst på onsdag om allt går som det ska. Jag och mamma ska åka iväg och handla det sista imorgon. Har skrivit milslånga listor på allt haha. På tal om stallet så ska jag snart dit för tredje gången idag, denna gång ska det ridas, mockas och fixas en massa mat. För er som undrar så tar jag hand om en kompis häst som för tillfället är bortrest (vet inte om jag har skrivit det?). Har absolut inget att klaga på, tycker att det är jättekul att vara igång igen! :D 
 
Annars försöker jag komma igång och träna, har skaffat moppekort och tycker att livet är rätt chill. 
Puss
 

7 dagar kvar

 
Hej!
Jag ska snart fixa lite luch tror jag, har inte ätit sen typ 7 eller nåt och då slängde jag bara i mig lite frukost innan jag åkte till stallet och fodrade/släppte ut hästarna. Fixade allt och åkte hem, jag fick skynda mig lite för att jag skulle hinna plugga tills jag ska skriva provet till moppe-kortet. Har pluggat en stund nu och det känns som att jag kan det mesta ganska bra så det ska nog inte bli några problem. Hur som helst så ska det bli superskönt att kunna ta moppen när jag ska någonstans så att jag slipper vara så beroende av mamma. 
Puss 

bakisdagen #1

 
Hello! 
Söndag idag vilket betyder att facebook är spammat av massa bakis-inlägg. Dagen har spenderats med bästa Josefine, vi har tjockat godis hela morgonen i sommarstugan. Sen har jag varit i stallet typ hela eftermiddagen, jag måste plugga ikväll. Ska göra kör delen till mitt moppe kort imorgon och då är det massa saker jag måste kunna. Vill absolut inte behöva göra om det! Om det går bra imorgon så har jag provet på onsdag och blir jag godkänd på det så har jag moppekort! :D pluggapluggapluggaplugga

7 juni

 
Yo!
Jag har tagit det gaska lugnt idag, var i skolan fram tills lunch ungefär, orkade verkligen inte vara kvar. Min förkylning vill verkligen inte ge sig. Hur som helst så har jag varit och firat en kompis student nu på eftermiddagen /kvällen & kollat på 90210. Ska kolla några avsnitt till innan jag går och lägger mig tror jag. 
Puss

Beauty

Marknadsafton

Hej!
Jag hoppas att ni mår bättre än vad jag gör.. Jag har blivit dunderförkyld & mår inte alls bra. Jag har iallafall spenderat stora delar av dagen på stan, det är ju marknadsafton + att det var Smash Into Pieces(som för övrigt var grymma). Jag kollade inte speciellt noga på marknaden men jag fick ändå med mig lite godis och en ny parfym, sen var ju hoppborg ett måste också. Barn på nytt you know ~
Puss

Tisdag

 
Godmorgon! 
Jag ställde klockan typ en timme tidigare än vanligt och gick ut på en pw. Inte så hemskt som jag trodde att det skulle bli igår. Att gå upp tidigt alltså. Men jag gillar att gå/träna på morgonen då har man resten av dan till att göra annat + att man känner sig duktigt. Egentligen så borde min morgon vara jättebra men det är den inte. Det första som händer när jag kommer hem är att det blir världens tjaffs. Åååå jag orkar inte allt tjaffs mer. Går inte ens att öppna munnen innan en viss person har något negativt att säga.. Skulle inte ha något emot att flytta nu istället för om nästan en månad, inget alls. 

3 juni

 Hello sunshines! 
Jag har precis kommit hem från skolan och tänker kolla på film hela eftermiddagen/kvällen. Mår inte alls bra :/ Har ont i huvudet och värsta hostan. Jag tror att jag håller på att bli sjuk, uääääk.
Puss

Dagens

Söndag

 
Hej!
Söndag idag, jag borde egentligen vara deppig över att helgen snar är slut men det är jag inte haha. Jag sitter och kollar på lite hästsaker, det är nära nu. Men jag tänker inte skriva mer här innan allt är klart! Jag har iallafall varit i stallet hela dagen och storstädat. Nu är det bara en och en halv vecka kvar i nian. Det ska bli såååå skönt att få sommarlov.
Puss
RSS 2.0