Tonight i'm going to rock the world

Hej!
Man kan väl inte säga att dagen blev som planerat, men det var bara åt det bättre ^^ Jag hade tänkt att jag skulle vara klar i stallet tidigt och sen åka hem och äta lunch men kom hem runt åtta, tappade upp ett bad och fixade nudlar.
Imorgon ska jag till stallet efter lunch någon gång, ska ta fram lite bommar på banan tror jag :) Juste, på måndag är det hopp/markarbets träning för Ewa, AWESOME !

your out of my life

God morgon!
Var i romme igår och hade såklart glömt att göra tidsinställda, därav updaten ^^
Jag måste snart till stallet men jag bloggar senare !

Spets

Snabbt inlägg innan frukosten

Godmorgon!
Måste packa nu på morgonen så jag hinner bara göra ett snabbt inlägg men jag har fixat tidsinställda och kommer att blogga på tåget.

Sista kvällen i falun

Hello sweeties!
Till att börja med, statistiken ligger på topp trots att jag har haft en paus. Fortsätt så! :D
Snart ska vi nog sova, matte halva dagen imorgn med.  Under kvällen så har vi haft riktigt roligt, precis så som sista kvällen ska vara ;)

Konstigt !

Kunskapsskolans Naturvetenskapliga Centrum

Eftersom att jag inte förklarade såbra igår så tänkte jag att jag kunde förklara i ett inlägg. Jag tror att det blir lättast så.
Iallafall, KNC ligger i saltsjöbaden och dom gör lite olika saker bland annat så har dom spetsprogram i matte. Hur som helst, varannan vecka kommer det grundskole elever till KNC och varannan vecka är det gymnasie elever. På KNC pluggar man matte, får veta mer om det (vad man kan andvända det till och varför det är så viktigt) och även lite NO.

Oufit

Good morning sweeties

Godmorgon på er!
Idag är det somsagt ännu en mattedag på schemat, vi ska snart äta frukost. Detta får bli ett snabbt inlägg för jag har kanppt hunnit fixa mig. Jag tänkte egentligen bara önska er en bra dag! PUSS!

I love the way you lie

Hejsan!
Jag ska snart göra mig ordning och sen dejta kudden har åtta timmars matte imorgon, är inte helt säker men jag tror att det var så. Det är faktiskt ganska skönt att bara ha ett ämne, som man dessutom är bra på & tycker är kul.
Jag kom på att jag inte har skrivit något om varför jag bara jobbar matte just nu.. Det är så att jag och nio andra från min skola är i stockholm och pluggar, idag tills på torsdag. Vi befinner oss på kunskapsskolans Naturvetenskapliga Centrum där man pluggar matte, det är lite svårt att förklara men det är kul iallafall! :D
Som ni ser så har jag fägat håret brunt, lite spontant sådär ;)

Runwaydreamz

Någon mer än jag som är helt såld på dessa shorts? Love them

Bloggpaus!

Tar en paus i bloggandet, har inte tiden längre och inte motivaionen. Antagligen börjar jag blogga igen till sommaren eller något, då ska det bli bättre än någonsin! Ses då :)
Har fixat klart allt med bloggen så jag kör på från och med nu ! :D

Drar mig mot stan

Tja !
Idag börjar vi på stan så jag ska snart gå till bussen, vi ska på musikal. Sen efter är det KNC förberedelser, ganska chill dag endå. Ska redovisa matten också men det kommer nog att gå bra :)

För två månader sedan

För två månader sedan var den bästa dagen i mit liv !
Det var dagen då Zäta blev min, hur många motgångar som vi än får kämpa med så kommer han alltid att vara den som betyder mest, han får mig att må bra ! Jag kommer aldrig att glömma dagen då jag hämtade honom ♥

Just a dream

Hej!
Tänkte bara skriva lite snabbt innan jag dejtar kudden, typ vad som har hänt idag och så.
Först var det ju skola, hade typ utvecklingssamtal med min nya lärare och det vart skitbra ! :) Sen jobbade jag på och nu ligger jag as bra till, känns så himla skönt att inte ha en massa arbete att jobba hemma med, att man kan klara att jobba. Svårt att förklara men jag hoppas och tror att ni förstår ändå, annars får ni väl fråga vad jag menar !
Efter skolan så cyklade jag hem, åt lite bullar, bytte om och sen iväg till stallet. Där fixade jag först stallet, tog in Zäta och longerade honom ett ganska bra tag, mest så att han skulle få springa av sig. Brukar nästan alltid ha honom inspännd men idag fick han vara utan det, hade bara grimma på honom. Det fungerade ganska bra men han busar ju lite då och då, hihi :D

Dålig update

Hej, detta får bli ett snabbt inlägg, ska dejta kudden snart. Jag ska upp tidigt imorgon men tänkte bara säga att vårat internet slutade fungera igår så att jag inte har kunnat blogga..

Söndag

Godmorgon på er !

Idag är det hoppträning på schemat så jag ska snart till stallet, vi tränar 15.00 men det skulle vara skönt att ha stallet klart hihi. Efter stallet så ska jag nog ta det lugnt, vi får se sen vad som händer :)
Nu ska jag ta och äta frukost och sen leta på min andra strumpa haha.
Ha det bäst ! PUSS

What the hell

Tja sötisar !
Kvällen har varit ganska chillipill, ätit fisk och sen gjort chokladmousse. Det var as bra, andra försöket hihi :D
Hur har eran kväll varit ?

Min fiina pålle !

Outfit

Wey Ring l Angela Fine Ring l Egypt White Gold l Frankie Bag l Alvine l Freja Shirt l Brigitte Many Jeans l Fuzzy Celebrity Bangle l

F R E D A G ! :D



Godmorgon på er !
Idag är det fredag, så sjukt skönt ! Dagens planer är att gå upp äta frukost osv. Åka till skola och jobba järnet så att jag slipper jobba hemma. Sen hem när vi slutar, 14.15 och byta om och dra till Zäta. Jag ska rida ut idag, myys !
Hoppas ni får en jättebra fredag ! PUSS!

Fri frakt hos nelly.com

Nelly har massor av snygga vårplagg så varför inte passa på att beställa nu när det är fri frakt, tills sista mars. Ingen panik med andra ord ! ;) Jag kommer att beställa massor när jag får pengar ! :D

Hoppas att ni hittar något snyggt, vill ni ha inspiration kan ni ju checka någon av mina outfits.

Plugg, plugg och mer plugg !

Har bestämmt mig för att ta tag i pugget nu, har inte kommit igång än och nu har nästan halva terminen gått ! Måste få någon ordning på det innan vi får våra betyg ! :)

Just nu håller jag på med svenskan, jag ska skriva en formell text, jag ska skriva ett CV + en reklamation ! Sen ska jag läsa en roman också, men det får vänta ett litet tag. När svenskan är klar så ska jag ta tag i spanskan och sedan matten, även om jag ligger bra till jämfört med många andra så ligger jag inte där jag borde ligga ! Har iallafall gjort klart engelskan, det är jätteskönt då jag har hållit på länge med den !


Mamma erbjöd sig att ta stallet så hon och pappa är där nu, känns lite tråkigt men han vilar idag och jag behöver fokusera på skolan. Ska ju såklart dit imorgon ! :)

Nu är det dags att plugga igen, ha det så bra ! PUSS

Outfit

Stacy stuff ring (slutsåld) l Oh my pantsAdriana ShirtLita Shoe l

Zäta 14 mars ! [Dressyrträning]♥

Igår var det dressyrträning på schemat !

När jag skulle rida fram så funkade inte ett skit, förutom att stanna. Han ville inte alls gå fram :s Sen när träningen började så fick jag vara super noga med att han skulle gå precis så fort som jag ville, det fungerade sådär i början men mot slutet gick det bättre, då sökte han sig frammåt nedåt.
Både mamma och pappa var med och kollade så jag har hela träningen på film ! :)

Outfit

Outfit

Cam Stone Ring- 149:- l Egypt White Gold- 129:- l Spike Double ring- 79:- l Sandro Ring-139:- l Isa Shoulderbag- 499:- l Forget your boyfriend- 599:- Freja Shirt- 299:- l Cilli Trousers- 499:- l  Stacy Stiff Ring- 49:-

Ni hittar allt på Nelly

Zäta 12 mars ! ♥

Idag red jag dressyr på banan ! Tränade mest på enkla saker och på att kunna ha ett bra flyt över cavaletti.

När jag och mamma kom till stallet så var vi lite smått sressade, hon skulle iväg efter ^^ Så jag tog in Zäta direkt och gjorde iordning honom, fick hjälp av mamma hihi. Sen fixade mamma allt i stallet medans jag började rida, han var sitt normala jag idag, pigg och busig ! :D Har nog inte skrivit det men han har varit lite trött och så.
Först började jag med att skritta honom på långa tyglar ett tag, sen började jag jobba honom lite i skritten. Efter ett litet tag gjorde jag skritt-halt-skritt-halt osv så att han skulle lyssna. Det fungerade superbra ! :D Sedan gjorde jag lite skänkelvikningar i skritt innan jag började trava, gjorde samma sak där som i skritten, mycket lysnadsövningar men travade även över en cavaletti serie, dock fattade han inte riktigt i början tror jag, det blev lite sisådär med flytet ^^ Jag gjorde även en del skänkelvikningar i trav och när jag flyttar honom för höger skänkel så är han såhäääääääär fin ! :D Jag behöver träna lite mer på dom för vänster skänkel, det går men är inte i närheten av det flytet som blir när jag flyttar för höger. Sen skrittade jag av honom, tog av sakerna och lät han gå in boxen, sen åkte vi hem och mamma kom på att det var imorgon hon skulle bort, typiskt.

L E D I G ! : D

Är ledig idag eftersom att jag var med i Falun, ganska chill ! Jag ska snart åka till Zäta, men först ska jag äta, fixa mig osv .


Outfit

Cam stone ring-149 :- l Sandoro ring- 139 :- l Angelina stone ring l Annie [Nelly shoes]- 379 :- l Isa shoulderbag- 499 :- l Agnete LS Top- 599 :- l Kenza shorts- 1195:- l Stacy stiff ring- 49:-
Allt finns att köpa på nelly !

Min dag !

Dead by April dunkar i mina högtalare medans jag sitter och gör outfits, underbart ! ♥ Kommer inte att åka till Zäta förens i eftermiddag kväll, han vart mycket piggare då = roligare Zäta ♥
Har precis gjort klart min andra outfit så nu är det bara fem kvar, haha ! Nej men tänkte att det skulle vara roligare att se en helhet istället för att bara ha en massa plagg, kommer skriva vad jag tycker om olika plagg också men somsagt roligt att se en helhet.
Ska ta och skriva om passen på Zäta idag också, hade fullt upp igår, vi fick besök ^^ Kan passa på att säga att det kommer att bli mindre häst och mer mode, Zäta kommer ju såkart att få vara med på ett hörn men mest mode, kanske gör någon häst outfit då och då :)

Hemma !

Är hemma igen nu, eller ah kom hem igår. Åkte nästan direkt till stallet, ska dit närsomhelst men föst ska vi fixa något till Cassandra :D

Glömde skriva om passet på Zäta, skriver om det senare .. Han var iallafall som en helt annan häst, jag fick säga till honom en gång på skarpen för att han bockade och försökte dra, sen skötte han sig och var sååå fin! jag kunde gallopera flera varv runt runt, vilket inte har gått förut då han bara har sprungit och sprungit ! Känns verkligen så skönt att det har vänt nu :D
Han är så otroligt fin, min underbara ponny !

on my way home ! ;D

Tja sötisar ! Nu är vi äntligen på väg hem efter fem låååånga men ganska roliga dagar i Falun. Stolen är klar men har redan hunnit gå sönder, jävla skit stol ! Well, hare hört så hörs vi. PUSS !

torsdag

Godmorgon ! Idag är sista hela dagen här, vi åker efter lunch imorgon och åååh vad jag längtar efter zäta! Idag har vi NO och hemkunskap, bästa ämnena ! :Di

Paket

Fick ett sms om att mina whitaker byxor har kommit, hihi. Hoppas bara att dom passar ! :D

Tredje dagen i falun

Såhär långt har dagen varit bra, vi har haft bild och utepass. Båda var jätteroliga ! :)

Först hade vi bild, vi jobbade med perspektiv, volym och uttryck. Uppgiften gick väl sådär, kladd överallt. Haha. Sen hade vi lunch, panbiff och potatis. Efter det så har vi haft utepass, längdskidåkning och jag ägde på det! Först så var jag inte alls taggad på att åka men det var faktiskt roligt :D

Lunch

Har precis ätit så nu sitter jag och svarar på frågor som har kommit in till tävlingen ! :D Det är jätteroligt att så många vill vara med. Om du har glömt att ställa en fråga så tycker jag att du kan göra det nu!  Kvällen igår var rätt lugn, det enda som hände var att jag fick flytta.

Bildbomb, Zäta i hagen

Tog med mig kameran till stallet i söndags så nu blir det äntligen lite nya bilder !

Falun, dag två

Kvällen/natten igår var uäääk. Fått reda på massa skit om en som jag litade på, kommer aldrig mer att snacka med henne !

Dagen idag har väl varit helt okej, sov jättedåligt dock men annars helt okej. Saknar såklart Zäta, massor ! Men det är "bara" tre dagar kvar nu. Jag får väl hoppas att jag överlerver ! Just nu sitter jag med fiina Josefine i datarummet och chillar typ. Jag har en kännsla av att det är mat ganska snart så det blir väl atrt dra sig dit, sedan tillbaka hit eller upp på rummet. Kan somsagt inte lägga upp bilder just nu men när jag har orkat hämta min mobil så får ni bilder ! :)

Ha det bra, ses ! PUSS

Pictures of my best friend

Fölrsta dagen i falun, check

Hejsan sötisar ! Just nu sitter jag i datarummet i Falun, vi har precis ätit kvällsmat så nu ska vi ta det lugnt innan vi drar till Ica och handlar.

Dagen har inte varit så hemsk som jag trodde att den skulle bli, om man bortser från resan då. Våran lärare är riktigt grym och får en att bli peppad, även om man egentligen inte gillar träslöjd. En dålig sak är dock att jag inte kan ladda upp några bilder just nu eftersom att det inte är min egna dator ;/ Men jag ska lägga upp en bild på dagens outfit när jag har sminkat mig och fixat håret ! :) Glöm inte tävlingen btw !

GLITZY / CHILLI TROUSERS

Dessa byxor tror jag skulle sitta döfint i min garderob, eller jag vet det ! ;) Ni hittar dom på Nelly om ni också tyckte om dom eller bara ville veta lite mer ! Dom kostar 499 :-

Winter outside my window

på bussenfa

Hej ! Sitter på bussen nu, läraren bakom mig, haha hatar henne ! Skolan kan stoppa upp sig i arslet och sen gå och dö. Hatar denna skiten, fan ska man till Falun för ?

Time to go

Nu åker jag till skolan, sen vidare till Falun där jag stannar tills fredag, datorn stannar hemma men mobilen är med så jag uppdaterar därifrån + från datarummet. Dessutom har jag självklart gjort lite tidsinställda. Jag hoppas att ni har det bra, jag ska göra det bästa av denhär veckan !


T Ä V L I N G !

Eftersom att jag själv tycker att min blogg är väldigt tråkig så tänkte jag att jag skulle ha en tävling. Tävlingen går ut på att man ska skriva den galnaste/roligaste/knäppaste frågan (på blogresponse). Priset som vinnaren får är att gästblogga och en länkning i menyn !

Vad väntar ni på, börja ställa frågor nu,nu,nu,nu ! HÄR ska ni ställa frågorna !

Tävlingen avslutas när jag har kommit hem, antingen i helgen eller på måndag. Vinnaren skickar sin gästbloggning till : [email protected] och blir kontaktad på blogresponse !

Klickat hem !

Har precis klickat hem dessa ursnygga JW ridbyxorna, kommer att passa asbra till min jacka ! Har behövt ett par nya ridbyxor länge nu, nästan alla är sönder eller försmå. Hursomhelst, skriver mera om dom när jag evt hur dom sitter, ser ut i verkligheten osv :)

Zäta 3 mars ! ♥

Idag var det uteritt med Amanda som stod på schemat, jättekul ! :D
Först började vi med att skritta en sväng innan vi svängde till höger på en lte väg där vi travade, Zäta försökte dra, den busen ! ;) Sen vände vi tillbaka och tog in på en skogsstig och kom ut, skrittade och travade en liten bit innan vi gick in i skogen igen, där hoppade vi lite stockar och så, efter några gånger stack Zäta iväg i full gallopp som vanligt men jag sa till honom på skarpen att han inte fick göra så ! Sedan fortsatte vi att rida runt i skogen och hoppa, det gick jättebra ! :D Sen gick vi ut på vägen igen, fortsatte bort mot wittvång, på väg hemmåt gick vi in på en till stig där vi skuttade lite till. Där hoppade jag bla ett dike, efter lite om och men. Han var inte helt med på att hoppa det, det var  superläskigt ! Sötisen :') Sedan skrittade vi hemmåt, när vi var i stallet igen passade jag på att ducha Zäta och smörja sadel + träns.

Zäta 29, 1, 2 februari/mars ! ♥

29 februari: Erikaträning, han var supercool och verkade vilja jobba. Det gick skitbra ! Fick dock stressa lite eftersom att han är en sådan lortgris ;)
1 mars: Klättring, lika cool och lugn som på träningen, myys!
Idag: Vila, massa mys !
Vääldigt kort om de passen jag inte har skrivit om.

Ännnu ett positivt inlägg

Nu ska jag fixa mig lite innan jag åker till skolan, suck, vill verkligen inte !
Ikväll ska jag fixa tidsinställda tills nästa vecka + skriva om lite ridpass, jag blir lack på min skola, dom tar med oss till ngon jävla öken och låter oss inte ta med dator eller något -.-. Possitiv tjej här ;)

Ny månad, nya misstag ?

Uppdateringen har bokstavligt talat sugit, jag vet. Hinner inte blogga ordentligt nu heller ska åka om 15 minuter och måste hinna byta om + äta. Motivationen är i botten just nu, orkar inte ett skit.

RSS 2.0