Bloggfix


Som ni kanske ser så har jag en ny header, tyckte inte om den andra.
Mamma har precis kommit hem så vi ska till stallet när som helst! :D
Jag tar med kameran så att det blir lite nya bilder, ska försöka fixa filmen imorgon eller på torsdag. (:
PussoKram/Pernilla

i skolan



Hejj :) sitter på en biologilektion om gener. Jag tror att det kommer gå bra även på denna del, fick B på förra! :D

ATG

Idag var vi somsagt på ATG-kliniken, vid travbanan ni vet. Vi fick veta att han är helt frisk, inte halt och inge ont i ryggen, det känns jättebra. Nu hoppas jag bara att allt tjaffs om honom kan ta slut någon gång, så jävla onödigt!
Det blir ingen träning på torsdag, veterinären tyckte att vi skulle ta det lugnt i tre veckor. Imorgon antar jag att det antingen blir ett lättare pass eller longering.

It's my life

Uppateringen har varit sämst under helgen, jag har verklgen  inte orkat blogga. Jag kom hem från Zäta för en stund sedan, skrittade honom lite & fixade i stallet.
När jag var där i förmiddags så provade jag att göra lite ledarskapsövningar, det fungerade kann bra! Han är så söt, pållen min! Jag gjorde mest enkla saker som att han skulle komma när jag ropade på honom & att han skulle gå med mig, det funkade i både skritt och trav. Är verkligen supernöjd med tanke på att det var första gången (:
Imorgon är det skola, ska försöka fixa lite tidsinställt. Vi ska till ATG också och kolla igenom hela Zäta, han har ju ömmat i ryggen hela veckan :/ Nu vet ni iallfall vad som händer imorgon.
PussoKram/Pernilla

Zäta 28 januari

När jag kom till stallet så trodde jag först att han inte hade något täcke så jag bara "WHuuuut, vem har släpp ut han???" Haha, men det var ingen fara. Han hade bara blivit ihopsläppt med en anan häst, kanske ska tillägga att jag såg det från vägen och inte kollade så noga, trodde ju att han gick själv fortfarande. Jag tycker att det känns som att jag blir överraskad varje gång jag åker till stallet.
Sedan tog jag in honom och började borsta, mamma och min faster hjälpte mig med det andra. Pappa var också med, han fixade i sadelkammaren. När jag var klar så tog dom bilen och jag skrittade till ridhuset. Gjorde mycket volter, ställde o böjde i början. Sen flyttade jag honom, det gick bra. Han sköter sig fint.
Vi ska prata med en tränare som kommer till ridhuset, om hon har tider kvar så ska jag träna på torsdag, kulkul! :) Annars så ska jag prata med Erika som jag har tränat för under hösten och försöka fixa något! Bilder och filmer kommer, måste bara ladda in dom i dator.

Hindersmässan

Följde med familjen på hindersmässan idag, hittade bla en superskön mössa.
Förutom det så köpte jag typ godis, strumpor & vantar, spännande va?
PussoKram/Pernilla

Baby, your an angel!

Tjenare guys, statistiken ser bra ut, nicenice! Kvällen har varit rätt okej, fast det var kaos i stallet, går inte in på det nu.. Hur är det med er?
PussoKram/Pernilla

Black&white

Slutade för snart en timme sedan, har inte gjort något sedan dess, underbart! Vad ska ni göra i helgen babes? ;)

För varje minut som du är arg , förlorar du 60 sekunder av glädje

Dagen i skolan var inte alls bra, kunde inte jobba alls, hatar när man måste jobba men bara inte kan ! Har gjort klart uppgiften i No så ska lämna in den imorgon. So'n vill jag bara glömma, sa typ "eh, jag kommer inte ihåg". Ibland är man bra korkad. Ska försöka få den klar också, får se hur det går. Ska göra om det imorgon, då måste det fan bli bättre!
Imorgon så ska jag på stan, det är hindersmässan, nicenice! Sen dirre till stallet, det blir något i ridhuset men vet inte riktigt vad. Antingen får han vara lös och busa eller så blir det dressyr :)

Zäta 26 januari

Zäta hade ju somsagt vilodag idag, en välförtjänt sådan !
När jag kom till stallet så började jag med att mocka, ovanligt va? ;) Sen när jag står och packar hö så ser jag min lilla plutt-pålle stå vid grinden, för söt! När jag hade fixat all mat och sånt så tog jag in honom och började gosa.
Du måste vara en ängel utan vingar ! ♥

G-STAR / ARC 3D SUPER SKINNY JEANS

Sjukt snygga jeans ! Ni hittar dom här för 1149 :-

Don’t worry about what people think. They don’t do it very often.

Godmorgon babes!
Idag är det full fart, två redovisningar i kursen som jag inte är 100% redo för, får fixa det på morgonen! :)
Sen måste jag fixa matten, en C reflektion och sen massa negativa tal, borde väl inte ta allt för lång tid?
PussoKram/Pernilla

Zäta 25 januari

Tog in honom direkt, det är hoppning på onsdagar så jag ville hinna rida innan. Passet gick helt okej, han var jättefin i skritten men i traven och galloppen gick det inte riktigt lika bra. Jag fortsatte lite som igår, volter, skänkelvikningar, serpentiner, tror att ni fattar ! Sen när jag kom tillbaka så fixade jag en massa i stallet, mockade och fixade mat.
Imorgon vilar han, skulle ju haft honom lös i ridhuset men det blir nog på fredag :)

Satsande hästtjej

Denna hästtjejen har en jättesöt blogg, skriver bra & ja ni kommer att gilla hennes blogg också! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
(hoppas det var okej att jag lånade bilden)

Grym bloggare!

Denna tjej har en grymt fin blogg, skriver bra & ja ni kommer att gilla den! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg. :D
(Hoppas det var okej att jag lånade bilden)

Zäta 24 januari

Skrev aldrig om hur det gick för mig och Zäta igår så jag tänkte att jag skulle göra det nu!
Jag började med att borsa och fixa honom, gosade massor. Sen tog jag på all utrusting, en hel massa reflexer. Efter det så började jag skritta mot ridhuset, det tog typ 30 minuter så när jag kom dit började jag jobba honom ganska direkt. Han var superfin i skritten, jobbade jättebra. Jag gjorde ganska mycket volter, skänkelvikningar osv. Han lyssnade jättebra på mina hjälper, fiina ponny! Sen började jag trava och gjorde samma saker, han var inte riktigt lika fin i början men sen så gick det bättre. I galloppen så ville han inte riktigt länga sig, det får vi träna lite mera på! Hursom helst så är jag über nöjd med min super-pålle :D
Glömde såklart kameran hemma men det kommer fler gånger, tro mig!
PussoKram/Pernilla

Vecka 4!

Måndag: Longera
Tisdag: Ridhuset
Onsdag: Ridhuset
Torsdag: Lös i ridhuset?
Fredag: Vilodag!
Lördag: Ut
Söndag: Ut/ridhuset

Jag tror att det blir ungefär så iallafall, det beror ju lite på vädret osv! :)

Trött och sliten


Är trött o sliten idag, inge kul alls :/ Fast det är kanske inte så konstigt när man är i skolan en hel dag och sen ska till två stall, fixa osv.. Jag kom hem vid 21, ooupsie.
Måste snart till skolan, som också kör slut på mig men det är bara å gilla läget, snart är det lov och då ska jag vara nöjd över mig själv med skolan! Annars kommer jag aldrig kunna vila.
Vill börja träna, typ gymma eller något? Men har ingen aning om vart jag ska få tiden ifrån, det löser sig nog! Förslag?
PussoKram/Pernilla

Zäta 23 januari

Idag gick vi iväg till ridhuset. Jag longerade Zäta, tänkte att det skulle vara en bra start om han fick busa av sig lite :) Det gick jättebra, han sköttesig jättebra och gjorde inte ett enda superman hopp! Är skitnöjd med min fina pålle idag. Förresten så har det kommit en ny häst till stallet, ett litet gotlandsruss, fett söt !  :D
PussoKram/Pernilla

20 % på alla täcken!

Klicka på bilden för att komma till hööks!

Failbilder

PussoKram/Pernilla

Färgstarkt i vår?

Om man kollar på alla nyheter så verkar det vara färgstarkt som gäller i vår, alltid kul med lite färg! (:

live, love, laugh


Godmorgon! Hur har eran helg varit?
Min helg har varit toppen, Zäta har kommit och verkar trivas. Idag så hade jag tänkt att om ingen annan är i ridhuset så ska han få springa lös en stund och busa av sig, annars longerar jag nog. Om det går bra för dom som är där vill säga! I skolan är det ganska mycket kurs som gäller, två inlämningar på torsdag.
PussoKram/Pernilla

Zäta 22 januari

Idag tog vi det ganska lugnt, skrittade en liten sväng o såg oss om! Sen borstade jag en massa och tog kort ♥
PussoKram/Pernilla

KAREN DAMRIDBYXA SLIM FIT KINGSLAND

Tycker att domhär ridbyxorna verkar sköna. Någon av er som vet? :)
Dom finns iallafall här och kostar 2399:-

Zäta 21 januari

Idag så har Z fått vila, han kom ju till oss igår. Vi har fixat massa i stallet och ska dit igen senare! :D
Han verkar trivas i stallet och med hästarna, han var varit jättelugn så det är skönt! Om ni vill så kan jag lägga upp filmen från när jag provred han. (:
PussoKram/Pernilla

Ridbyxa med LOGO från John Whitaker

Tycker att domhär ridbyxorna är supersnygga! Om ni håller med så finns dom här, för 749:-!

FRIIS & COMPANY / BETH

Ännu ett par pumps som jag bara älskar, hehe, jag och mina pumps. Ni hittar dom här om ni också vill ha dom. 599 :- kostar dom (:

NELLY TREND / FORGET YOUR BOYFRIEND

Shiet, vad snygga! Funderar på att beställa ett par men jag vet inte.. Om det är någon av er som vill beställa ett par så hittar ni dom här! 599:- kostar dom (:

Grym tjej!

Transport, check!

Hej sötisar!
Jag har ganska nyss kommit hem, vi har hämtat transporten, imorgon smällder det! :D För er som undrar så ska vi hämta Zäta, jag är så sjukt glad så att det finns inte. Trodde faktiskt inte att den dagen skulle komma, men nu är den äntigen här! :)

Kursdag

Idag har vi kursdag, vi ska snacka mer om evolutionen och sen jobbar mer med de nationella minoriteterna. Det är faktiskt ganska intressant.
I biologin så ska vi fördjupa oss i hur nya arter uppkommer, jag gissar att det blir lite mer om det naturliga urvalet osv också. Förra veckan, på introt så kollade vi på en film. Man lärde sig ganska mycket men det känns fortfarande konstigt att vi ser ut som grisar och kycklingar när vi är inne i magen.
I samhällskunskap och historia skriver vi om de nationella minoriteterna, eller man skriver om en och sen ska vi redovisa det muntligt så att man lär sig om alla, det är ganska intressant det med.
PussoKram/Pernilla

Kind of ego

Tja sötisar!
Har inte så mycket att skriva, mer än om filmen/föreläsningen. Efter skolan var jag med Josefine en kort stund och sen drog jag hem. Har snackat lite med Amandis också.
Fattar inget just nu, vafan? kan någon förklara? :s
PussoKram/Pernilla

Dagens :)

Jeans-Cubus Linne-Cubus
PussoKram/Pernilla

onsdag

Börjar om två timmar, på stan, kanske dags att fixa sig? Vi ska till conventum och kolla på en film om våld, jag kan skriva mer om det när jag har sett den. Sen ska vi tillbaka till skolan o äta och på eftermiddagen ska vi jobba med bearbetningsövningar.
PussoKram/Pernilla

Stallfix


Har precis kommit hem från stallet, fixade iordning boxen och sånt, kollade lite närmare på hur allt fungerar och så. Jag tror att ni fattar :)

När vi kom dit så började vi med att lägga in lite spån i boxen, sen pratade vi en massa. När allt sådant var klart så sopade jag stallgången, vi tog in hästarna o ja kollade runt helt enkelt. Jag tror att det kommer bli skitbra, men vad vet jag.
Innan jag var i stallet så var jag med lite kompisar, fick mitt humör helt uppochner. Såklart inte utav dom utan av en annan skitstövel, behöver inte gå in på varför.
PussoKram/Pernilla

Rosa skinnjacka

Kikade lite på Nelly och hittade denhär jackan bland alla nyheter. Vet inte riktigt vad jag tycker, det är väl ingen wow känsla direkt.. Den kostar 549:- :)

Kingsland

Kollade runt lite och hittade dethär från kingsland, dom har massa fina saker. Vet att alla redan har lagt upp mjukisdressen men jaja, man  kan inte alltid vara först, right? ;)

Gårdagen

Gårdagen var helt galen, jag var helt slut när jag kom hem. Haha!

Det började med att vi försov oss en timma vilket ALDRIG har hänt förut, sen fick vi stressa som sjutton för att komma iväg, vi skulle vara vid första hästen 9.30-10.00 men vi blev ju såklart lite sena ( dom hade blivit varnade ) sen så fick vi vänta på dom i ca 1 timme, det var något med transporten. När hästen kom var hon jättesnäll, men sen när hennes ägare satt upp så kunde hon inte gå rakt. Stackaren verkade livrädd! :(
När jag hade "ridit" så var det en annan häst där som också var tillsalu men den var lite mer nybörjarhäst om man säger så, visst det går att jobba på bjudningen men sen så var den lite för liten också så det blev ingenting då heller..
Sen åkte vi och åt lunch, då ringde ägaren till en häst som var såld i lördags och sa att köparen hade ångrat sig, behöver inte gå in på varför så då bestämmde vi att vi skulle kolla på den sist.
Vi åkte vidare till den tredje hästen, det gick bra tills den typ reagerade på något och bockade så att jag flög av, men sen när jag satt upp igen så lugnade hon sig. Hon bockade lite till iof men inga stora bocksprång.
Sen åkte vi till den fjärde hästen, den passade inte riktigt mig, kan inte sätta fingret på vad det var men ah.. Efter det hämtade vi min mormor och min moster, vi fikade lite snabbt innan vi åkte också! :)
På hemvägen åkte vi till sista hästen, det gick jättebra. Jag var ju såklart trött men han skötte sig bra och i veckan ska vi dit igen, för vi har bestämmt oss för honom, jag tror att dethär blir grymt!
PussoKram/Pernilla

Hiss!

Gillar detta träns as mycket, tror att jag ska byta det jag köpte på Hööks mot detta! Om ni också diggar det så hittar ni det på Hööks för 749:-

Dressyr schabrak COACH med logga


Gillar verkligen dethär schabraket från Schockemöhle, gillar förresten det mesta från dom! :)

Kingsland ridbyxor

Älskar domhär ridbyxorna! Dom finns i marinblå också tror jag, finns säkert fler fäger. 1299 :- kostar dom ifall ni gillar dom lika mycket som jag :)

Tidsinställt

Har suttit och fixat en massa tidsinställt tills imorgon eftersom att jag inte kommer att vara hemma, är dock inte helt klar än.
Imorgon så drar vi runt 7.30-8.00, vi ska till uppsala för er som undrar. När vi är där så ska vi först kolla på en häst, sen till en släkting och lämna av min moster & mormor, vi kanske fikar lite snabbt där också! Sen åker vi vidare till nästa häst. Hämtar min moster & mormor, vi äter ev lunch där också men det beror på om vi ska till en tredje häst. Om vi ska till den så är den på hemvägen och då äter vi i bilen, typ max eller mc. Är grymt spännd på morgondagen, det känns jättekonstigt men roligt såklart! :D
PussoKram/Pernilla

Fredagen den 13

Förlåt för att jag inte har bloggat.. Men jag har inte haft en aning om vad, har inte gjort ett skit idag känns det som. Imorgon ska jag till stallet (var där idag också) och sen träffa lite vänner tror jag. Nu vet ni iallafall att jag lever :)
PussoKram/Pernilla

Önske inlägg?

Till att börja med så ligger statistiken på topp, fett nice! Sen tänkte jag fråga om det är något som ni vill ha mer av, om det är något ni saknar? Whatever, skriv en kommentar här nedanför om vad ni vill ha på bloggen.

Utvecklingssamtal


Har precis kommit hem från utvecklingssamtalet. Det känns som att det blir en bra termin.
Vi har pratat mycket om hur jag ska nå målen, vad som är bra för mig och allt sånt :)
Idag blir det nog ganska mycket plugg, jag vill bli klar med uppgifterna så att jag kan ha kul resten av veckan. Sen när jag blir klar kanske jag åker upp till stan eller ev till karslund. Var ju där igår och tog lite bilder.
PussoKram/Pernilla

Hemstudier


Vaknade för typ en timma sen, skönt! Idag så ska vi plugga hemma, så jag borde nog börja med det nu.
Eftersom att jag ska vara hemma så blir det nog lite uppdatering iallafall :)

PussoKram/Pernilla

Partyy-R Steve Madden

Hittade ett par nästan ännu finare pumps, dom är från Steve Madden precis som dom andra!

Schabrak

Diggar verkligen detta schabrak från Schockemöhle, 475 :- kostar det om man vill köpa det! Finns såklart i andra färger också.

Pumps från steve madden

Typ kär i dessa pumps från Nelly! Dom finns i svart också. Något tills i vår/sommar, passar iallafall perfekt om man ska på fest!

Första skoldagen i år

Godmorgon på er!
Idag är det skola så jag vet inte riktigt hur uppdateringen blir, har fixat några tidsinställda så att det inte blir helt tomt iallafall. :) Efter skolan så vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag hittar nog på något ska ni se! ;)
PussoKram/Pernilla

Bättre inställning-bättre betyg

Nu börjar skolorna komma igång igen, imorgon tror jag att det är skolstart för de flesta skolorna i Örebro. Strunt samma, det var inte meningen med dethär inlägget utan att facebook är bombat utav inlägg om skolan, på de flesta står det att det är tråkigt blablabla..
Men sanningen är den att det inte blir tråkigare än vad man gör det till, går man till skolan med inställningen att man ska ha roligt och lära sig så blir det mycket bättre. Tro mig, jag har provat båda varianterna och det syns verkligen på mina betyg. Om man tänker på hur tråkigt skolan är så blir det tråkigt tillslut och då får man sämre betyg. Man kanske slutar plugga och gör annat på lektionerna, börjar behandla lärarna dåligt osv. Så prova att ha en possitiv inställning när du går till skolan, om du vill ha roligt alltså! :)
PussoKram/Pernilla

Picture

Hööks igår

Vi var ju på hööks igår och kollade lite, fick med mig ett träns, bett, tyglar och en grimma :)

Dagens två ridpass

Vid halv elva åkte vi till stallet där Maya står, vi var där för andra gången. Det var henne som vi hade tänkt att ta på foder. När hon var borstad och klar skrittade jag iväg till ridhuset, där det var helt fullt. Jag började jobba henne ganska direkt eftersom att vi hade skrittat dit. Det gick ganska bra, hon gick fint men kan förstå att det vart lite svårt för henne att fokusera när det var så mycket hästar överallt i ridhuset. Sen började jag trava och vet inte vad jag gjorde, jag red riktigt dåligt. Tittade ner, släppte på tyglarna och allt sådant där men hon skötte sig jättebra ändå! I galloppen var hon ganska fin men jag red fortfarande inte bra. Efter kanske 20 minuter i ridhuset så skrittade vi hem igen. Kanske ska tillägga att Maya bara är tre år.
Efter att vi hade tagit en lunch på max och kollat egenom Hööks så åkte vi till Bonnie. Vi snackade lite med dom i stallet, om stallplatser och allt sådant. Sen tog vi in alla hästar, spännande va? ;) På banan gick det superbra, hon var fin i formen och gjorde det jag bad henne om. Det känns som att jag börjar hitta fler och fler knappar på henne. Hon jobbade på bra i alla gångarter utan att bråka speciellt mycket. Ibland har det blivit så att hon försöker springa ifrån arbetet men inte idag! :) Är nöjd med ridpasset.
Vill ni se en film på när jag rider Maya?
PussoKram/Pernilla

Några kommande inköp?

Allt är ifrån Hööks, ska dit imorgon tror jag (:

Julbilder, bättre sen än aldrig?

PussoKram/Pernilla

Hiss-bloggar

Två bloggar som jag tycker att ni ska checka, klicka på bilderna för att komma dit.
PussoKram/Pernilla

Två snygga klänningar

Kollade lite på nelly och hittade dehär klänningarna, skitsnygga om ni frågar mig.


Hade nog passat bra till nyår... :)
PussoKram/Pernilla

Allt blir vad man gör det till...

..och 2012 kommer att bli det bästa året någonsin.



Har man bara rätt inställning så klarar man vad som helst!

Hiss!

Kollade lite på hööks igår och hittade dethär täcket, skitsnyggt ju. 549 :- kostar det!

Det går inte att lägga in bilder ;o

Har försökt lägga in bilder från julen men allt har försvunnit (alla "knapar" på blogg.se). Skumt, jaja får väl försöka endå. Jag kanske ska skriva lite om vad jag ska göra nu när det är nytt år, lite vad som kommer att hända o så. Först o främst så kanske jag ska få en häst, så det blir mycket tid i stallet. Sen så ska jag satsa på skolan och få upp mina betyg så att dom är lika bra eller bättre än i 7an, när jag hade ett super år i skolan, kompisarna får inte bli prio 1. Det funkar inte då, inte om man vill ha en framtid iallafall. Beror ju såklart på vilka vänner man har och allt sådant.. Det är väl typ allt som jag har tänkt att hinna med, sen får vi se vart jag är om ett år! c:
RSS 2.0