Nyårs outfit?

Vad tror ni? Jag tror att det skulle bli ganska bra men kanske lite kallt..

Nyårsafton! :D

Hej!
Har fixat internet nu så jag ska försöka fixa en massa tidsinställt, typ hiss/diss, mode, åsiktsinlägg osv.

Har inte gjort så mycket mera än sovit senaste dagarna, skönt. Ikväll antar jag att det blir slottet, ska kolla om någon ska dit. Har inget helt bestämmt än så vi får se..
PussoKram/Pernilla

...

Hej. Har inte kunnat blogga för att blogg.se har krånglat.. ska försöka blogga så gott det går. Nu vet ni iaf varför.

Staaaaaaan


nu drar jag till stan. Såg föresten att jag hade fått en kommentar om mina naglar, tack :D
PussoKram/Pernilla

Har jag förstått rätt? :s

Läste nyss en massa om ändringar i TR osv. Såg att det var många på facebook som hade skrivit en massa negatva saker så jag var tvungen att läsa texten på Svrf's hemsida själv och jag fick en helt annan uppfattning. Min uppfattning var att inga ändringar ha gjorts (dvs. ingenting kommer att bli annorlunda 2012 jämfört med 2011, angående loggor/reklam), vilket är bra - right?

Där står det också om en hel del missförstånd (om man kollar vissa inlägg osv på facebook) om vad som faktiskt gäller. Det står bland annat att sadel, träns, täcken och benskydd inte blir berörda. Den enda utrustningen som rekomendationerna gäller är shabrak/vojlock, insektsluva, vagnar och seldon. De två sistnämnda gäller såklart bara i körning. Jag läste också att det har skett en del missförstånd då tävlingsbanan har blivit förväxlat med tävlingsområdet, vilket betyder att du kan ha dina täcken precis som vanligt.

På facebook läste jag att många blev upprörda av att svrf inte skulle ha skrivit varför, vilket jag inte förstår då det står "Avsikten från Tävlingssektionen med omskrivningen av Mom 151 var att underlätta för aktiva, domare och även produkttillverkarna". Om jag har förstått det rätt så har vi alltså inget speciellt att klaga på, eller? Rätta mig om jag har fel, dethär är bara min uppfattning!

/Pernilla

Snart stan!

Ska snart till stan och kolla om jag hittar något på rean, men måste fixa massa innan det. Som vanligt..
Hur har eran jul varit föresten? Min har varit jättebra :)



PussoKram/Pernilla

Betyg?

En sak som jag verkligen inte kan förstå är varför 11/12 åringar ska få betyg? Vad ger det dem, ger det dem ens något förutom att de får veta hur det ligger till? Jag hade inte velat ha betyg när jag gick i 6an, vad är meningen med att få ett papper som man kollar igenom och sedan inte har någon som helst andvändning för. Okej med omdömmen, men varför betyg när man inte har någon mera andvändning av dem än omdömmen? Kan någon förklara? Tack.

New years nails

Sämsta bilden, jag vet men alltid något :)

Svar på kommentarer

Fråga-Svar

Jesshie: Riktigt söt katt, synd att bilderna är lite brusiga och dålig skärpa.
Tack, vet men inte så lätt att få bra bilder när det är mörkt ;)

Hanna: Söt katt!
Tack, tack! :D

Emma: Super snygg header :D
Tack så mycket! :D

Mizel: Fin bild ! :)
Tack! :)

Fanny:
Nej, men är halvfodervärd åt en häst och ska ta en häst på prov/foder snart. :)

Ska jag ha en frågestund?

Hemma!

Hello!
Är hemma igen efter att ha firat jul hos min moster, varit i stallet 2 gånger och varit på landet.

Jag kanske ska börja från början? På julaftonsmorgonen åkte jag först till stallet och fixade, skrittade ut en liten stund i skogen, myyyys. När vi var klara i stallet (jag och mamma) så åkte vi hem och bytte om, fixade de sista julklapparna osv. innan vi åkte till min moster och firade jul där, åt julbord och allt sådant där. Sen åkte vi hem och hämtade katterna innan vi åkte ut till landet där vi har varit juldagen + lite idag - därav uppdateringen, hade bara mobilen med mig. Sen kanske det berodde på att jag sov större delen av dagen också...? På kvällen kollade vi på film och så.
Ska ta o svara på lite kommentarer nu :) Bloggar mer sen.
PussoKram/Pernilla

har inte kunnat blogga :(

Hellu! Har inte kunnat blogga pga blogg.se, det har krånglat as mycket :o kommer inte att kunna blogga normalt förens imorgon kväll eller på måndag.

God Jul!

Har ni haft en bra julafton hittils?
Min julafton har varit jättebra, den började i stallet vid 8.20 eller något :) Snart så ska v till några släktingar och fira jul, myyys!

Dan före dopparedan

Helllu!

Är på as dåligt humör, har inte sovit i natt och varit i stallet. Ska dit imorgon också, sen en jävla massa julfiranden. (det är såklart inte hästarnas fel att jag är på dåligt humör utan att jag gick upp halv sju)
Typ fuck allt och alla eller något..


Saknar den här kvällen massor!♥

Bloggar mera när jag är på bättre humör, det blir bäst så.
PussoKram/Pernilla

Knäckkoket är i full gång



Sart är dehär knäckformarna fyllda med knäck, hoppas att det blir gott! Skriver mera sen.

PussoKram/Pernilla

Julstämningen är på topp!





Julmusik,glögg, parkakor och en massa tända ljus - julstämningen är på topp här hemma! ♥

Kom hem från stan för ett bra tag sen, när jag kom hem läste jag lite bloggar, kollade igenom facebook osv. Sen skulle jag koka knäck men det tog ugefär 10 minuter innan jag insåg att det inte skulle gå, vi har ingen sirap hemma. Jag får fixa det imorgon så att vi får någon knäck i år. Åhh, älskar verkligen julen! ♥

Somsagt, imorgon blir det att baka knäck och fixa lite annat här hemma. Haha, låter som värsta hemma frun nu, men eftersom att ingen annan vill stå för julstämningen så får väl jag göra det ^^ Har inget emot att baka, pyssla och pynta. Måste även upp på stan och fixa de sista julklapparna. Emma kommer imorgon också så det blir väl att träffa henne också + att jag ska upp på stan, fast inte förens på eftermiddagen/kvällen!

Hur är julstämmningen hos er? :)

PussoKram/Pernilla

julavslutning



Drar till avslutningen nu, kommer hem runt 20-20.30 ikv

Pussokram/pernilla

julavslutning



Drar till avslutningen nu, kommer hem runt 20-20.30 ikv

Pussokram/pernilla

Jullov imorgon! :D

Vet att alla redan har fått jullov, men går man på en efterblivn skola så gör man!

Jag har precis gett upp dagens försök till plugg, word ville inte sammarbeta med mig så då får det vara tills imorgon förmiddag. Vi börjar inte förens 14.30 :) Sen ska dom ha massa tramsiga saker som att gå till stortorget men tar det imorgon!



PussoKram/Pernilla

Klänning från nelly


Måndag

Internet har krånglat, därför har jag inte kunnat blogga, jag måste skynda mig till skolan nu men jag bloggar nrä jag kommer hem!


PussoKram/Pernilla

Just nu: På tåget

Hello!
Sitter på tåget efter två bra dagar i huvudstaden! Vi har shoppat, ätit god mat & haft frisör salong.

Som jag skrev tidigare så färgade jag håret, eller rättare sagt Emma färgade mitt hår. Det blev blont igen, kommer inte ihåg om jag har skrivit det tidigare.. Resultatet blev iallafall jättebra, fast lite ovant att vara blond igen. Det enda som jag inte gillar är de första fem minuterna, då kliar det massor! :c

När håret var klart drog vi upp till stan och kollade på kläder, jag hittade massor! Visar dom sen när jag kommer hem. På tal om kläder så ska jag visa en annan sak, så fort jag har skrivit klart. Vi åt lunch och sen kollade vi på mera kläder. Och nu är jag på tåget.



PussoKram/Pernilla

Frisörsalong :)

Morsning
Har en massa färg i håret nu, emmas kille klipper sig.. Känns lite som att det är en frisörsalong här :P


Skriver mera när jag har fått ur fäger ur håret & efterbehandlat! :)
PussoKram/Pernilla

Fredagshumor!

Emma och jag läser en av mina roliga fb konversationer.

Jag: "vilken tjukdom har du?" HHAHAHAHA, tjukdom
Emma: hahahahah
Jag: Det måste jag säga när jag träffar han, hah
Emma: Nej gör inte det, då kommer du att frå styrk.
Jag: Hahah, då stryker jag tillbaka, då blir han platt som en pankaka! :D

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, vi har för bra humor asså. Man kanske får hoppas att han inte ser dethär ;) Då får jag väl ännumer stryk, menmen det är bara att stryka tillbaka! Btw. personen man stryker blir ju HET också, haha!


PussoKram/Pernilla

På tåget

Sitter på tåget, har typ en timma kvar. Sen blire att åka till Emma och kanske färga håret? Jag ska bli blond, igen. Nu vet jag inte vad jag har för konstig färg, men har inte färgat för att jag har varit osäker på om jag vill ha mörkbrunt eller blont hår :)

Nu blire stallet :)

Godmorgon på er!
Jag känner mig ganska död nu, är uppe tidigare än vad jag brukar trots att jag är ledig, men det finns en förklaring- stallet! :) Jag tror att jag rider ut, men jag är inte helt säker. Kanske gör det på fredag i stället.



PussoKram/Pernilla

14 december

Dagen har varit helt okej, är ganska nöjd med skolan för en gångs skull. Fixade engelskan o bara en dag kvar denhär veckan, jag ska till Stockholm på fredag. Imorgon ska jag till stallet också :) Hoppas att det går lika bra som i måndags, eller bättre? :)


PussoKram/Pernilla

Onsdag

Godmorgon!
Ska snart till skolan men inte än.. Igår så hände det inte så mycket, jag var på stan en stund men annars hände det inget speciellt.

I måndags var jag i stallet, det gick jättebra! :) Skriver mera sen.



PussoKram/Pernilla

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Hemma från skolan!

Hejhej!
Kom hem för ett tag sen, dagen har varit allt annat än bra. Kan inte skriva vad som ha hänt men dom som behöver veta vet readan. Har med andra ord inte jobbat något heller.

Väntar på att mamma ska komma hem så att vi kommer till stallet någon gång :)


PussoKram/Pernilla

Todays look :)



PussoKram/Pernilla

Snart skola

Hej!
Ska snart dra till skolan och jag är faktiskt både pigg & på bra humör, gr8 :)


PussoKram/Pernilla

12/12

Godmorgon!
Idag är det måndag, skola kommer vara hur trött som helst. Sen efter det så ska jag till stallet o sist på grönt kort kursen (prov).


PussoKram/Pernilla

Kan man inte sova så kan man inte..

Hur ska dethär gå, det är måndag imorgon och jag kan inte sova. Får väl bara se till att jag håller mig vaken i skolan imorgon och i stallet + att jag har prov (har inget med skolan att göra). well well :)



PussoKram/Pernilla

Blogresponse



PussoKram/Pernilla

new



Ändrade om lite på bloggen, tröttnade på det gammla! Headern blev helt failad men den är endå bara tillfällig ^^. Om ni inte ser den nya designen så prova att uppdatera sidan (F5).

PussoKram/Pernilla

Tredje advent :)


Godmorgon!
Vaknade för kanske en timma sen och är fortfarande lika trött som innan jag la mig. Har ingen aning om vad jag ska göra, sova kanske? :) Haha nej men jag kanske borde baka eller något. Typ göra pepparkaksdeg, knäck o sånt. Nästa helg vet jag ju inte om jag är hemma ens.

PussoKram/Pernilla

Typ ändrade planer

Dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig, i stallet halkade jag så att jag har skitont i knät = ingen ridning idag. Sen skulle jag ju till stan men kände att jag verkligen inte pallade. Jag är så trött att jag typ inte vet vad jag gör, satt o garva för mig själv förut haha. Ingen aning om vad det var som var roligt men aja :)


Glömm inte att tända det tredje ljuset imorgon!
PussoKram/Pernilla

Julklappstips




Bilderna är från nelly.com och thebodyshop.se :)

Statistiken går uppåt :D


Fortsätt så, glömm inte att kommentera :D

Gårdagen + dagens planer

Hellu!
Ska snart dra till stallet, det är därför jag är uppe så tidigt.

Igår så hade vi någon nobeldag, fast allt var typ vanligt förutom maten och mat tiderna. Maten var helt okej, vi fick en varmrätt och en efterrätt. Varmrätten passade inte mig direkt, men efterrätten var god. :) Jag stod i köket hela förmiddagen så jag missade det mesta, men jag hade endå sett filmen så det gjorde inget.
Efter skolan åkte jag vidare till stallet och fixade där + red lite på banan. Vi hade insläpp o det gick jättebra :)
Sen åkte vi hem och fixade oss lite o vidare till Conventum och julbord. Sen avslutade vi kvällen hos farmor innan vi åkte hem igen.

Idag så ska jag först till stallet, jag tror att jag ska rida ut idag men jag vet inte. Sen så ska vi till landet tror jag det var, dels så ska vi kolla efter en stl/fåtölj till farmor och sen skulle pappa fixa med något. När vi kommer hem drar jag till stan tror jag :) Alltid roligt att träffa lite folk!

10 reasons to smile



Hittade denhär videon tidigare idag, jag gillar budskapet. Om ni kollar på videon så tror jag att ni kan lista ut själva vad det är för något som jag tänker på.. I början handlar den kanske inte om "10 reasons to smile" utan mer bakrunden, så kolla på hela om ni ska kolla på den! :) För er som inte orkar kolla på den så handlar den om att man ska tänka possitivt och att alla har en framtid, även om man tex har tagit droger.

PussoKram/Pernilla

Sitter i cafét :)


Jag ser ut som ett spöke :o
Hello!
Sitter i cafét med Josse och några andra. Har precis aft bild redovisning.. Gick sådär kan man väll säga :P Jag var inte klar hehehe. Skulle göra det igår men så blev det inte.

Nu ska jag jobba lite matte och för er som vill veta så jobbar jag med negativa tal, man ska typ multiplicera eller dividera negativa tal. Vi får väl se hur det går.. Sen ska jag skriva en C (VG) reflektion. Det går trögt med båda delarna just nu. Nä, nu ska jag försöka förstå vad jag ska göra så att jag kan redovisa snart! PussoKram/Pernilla

Today

Hej!
Jag kom hem från stallet för ett tag sen, jag åt typ precis när jag kom hem.. Nu ska jag plugga lite! Fortfarande massor att göra :c Aja, skolan slutar ändå snart så det är bara att stå ut.



Oj, vad fort tiden gick xP Började skriva när jag kom hem och nu är klockan 22.00.

PussoKram/Pernilla

In daaa skolaaaa C:

Hello!
Sitter i skolan med bästa
Amanda! Måste visa några bilder på oss..



Hahhahahah, hon är verkligen en sann konstnär! btw, glömm inte att ringa! ;)
Hare bra nu!

PussoKram/Pernilla

No internet :c


Rubriken säger det mesta, har inte haft något internet.

Idag ska jag försöka fixa lite julklappar och sen lite småskaker som ska lämnas in imorgon. Skriver mer om vad jag har gjort/ska göra senare.

PussoKram/Pernilla


RSS 2.0