to do what you like is freedom. to like what you do is happiness

 
Hej!
Idag händer inget speciellt tror jag. Jag ska till stan en stund och se vad som händer, mer än så vet jag inte. Hur som helst har jag haft en sjukt bra kväll/natt, Maja sov här- jäklar vad kul vi har! Lööövja besstiii

lets just hope today is a better day than yesterday

 
Hej!
Jag har inte bloggat på aslänge nu, börjar faktiskt sakna det. Men jag har inte riktigt orkat eller kunnat bråka. Det har hänt sjukt mycket på en kort tid. Zäta är såld och bor hos en jättetrevlig familj, som verkar vilja ha honom av rätt anledning. Det kanske låter fel men med handen på hjärtat, han är ingen tävlingsponny och jag vill tävla. Jag har klipp av mig håret, eller ah ganska mycket av det iallafall. Fuck. Tur att det växer ut igen anyway. 
 
Jag började gymma idag, känner mig såhär jätteduktig. Tränade inte stenhårt men tror ändå att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Märkte verkligen hur otränad jag är. Jag ska äta lunch och sen ska jag typ ta det lugnt eller något. Känns som att jag inte har något att göra nu på dagarna, jag var ju typ alltid i stallet när jag hade Zäta. 
PUSSHAI

i gotta find my way back

 
Heyy!
Har haft en helt okej fredag, väldigt lugn dock haha. Var med Josefine på stan efter skolan ett tag innan jag drog hem & sen till stallet. Fett intressant dag osv.
 
Det är helt sjukt hur allt kan påminna en om något, fuck :'c

forever is a long time But I wouldn't mind spending it by your side

Såhär såg jag ut igår!

Hej!
Idag är det Fredag, känns sjukt skönt med helg. Mindre chill är nog att jag har matteprov idag, nervös tjej :( Jag måste snart till skolan, PUSSHAIIIII
 

<3

Onsdag

 
Har inte bloggat på länge, i know. Det är av olika anledningar men främst för att mitt liv är helt kaos. Har släppt en person som betyder as mycket för mig och har panik 24/7 av det. Har på riktigt inte varit lugn en enda sekund sen dess. Jag pallar inte att blogga just nu, det kommer endå bara bli deppigt. Så tills jag har något att skriva- hejdå.

burn the shots.

Godmorgon!
Jag vaknade för ungefär en timme sen. Har dock inga planer på att gå upp än. Ska skriva klart min engelska först. Den är i stort sett klar men jag ska skriva klart det sista. Sen har jag tänkt att jag ska göra klar matten idag också, tror dock inte att den kommer bli helt klar. Sen ska jag till stallet, ikväll får jag se vad som händer.
PUSSHAII

you can try but never stop me.

Hörde jag fredag?
Min dag har varit helt okej, lite segt i skolan bara. Nu är jag på väg till stallet och sen ska jag till stan! Helt okej fredag kväll.

RSS 2.0