Movie time ♥

Yesterday

what did you say?

Att att alltid vara seriös är överskattat!

uppe med tuppen!

Hej :D Eftersom att jag praoar på stan så passade jag på att klippa mig, det var nog det värsta jag någonsin gjort!!! Hon skulle ta bort allt slitet, mitt går vart typ axellångt, jag har typ panik & vill sätta i löshår!D: I eftermiddag är det iallafall träning för Ewa, ska bli superkul! :D

MOT VIBY!!! :D

HELG!! :D

Hejsan!!
Nu är veckan äntligen slut och plugget är över för den här veckan, nästa vecka också. Nu i helgen så har jag superkuliga planer, imorgon ska jag träningstävla med Zäta, 70 och 80cm. :D
Dessutom så är jag ju ledig så att jag kan uppdatera - bra!! :D
Jag ska smörja allt nu men vi hörs senare, PUSS!
Glöm aldrig att jag älskar dig ♥

mooot stallet!

Hej Nu har jag äntligen tid att blogga :D har redan hunnit cykla fel och nästan åkt in i en massa maskrosor, woupsi ;)

yummi :D

Märkeskläder?


Märkeskläder, bra eller dåligt? Jag kan tycka att om man trivs i sina kläder så spelar det ingen roll om de kommer från H&M eller Ralph Lauren, det syns ändå om man inte trivs med hur man ser ut, tro mig! Trivs man inte med sig själv och vad man har på sig så spelar det ingen roll vart kläderna kommer ifrån.

Själv så tänker jag att även om ett plagg är svindyrt men jag fortfarande älskar det så är det värt det jämför med att köpa något som man ändå slänger efter ett halvår. Jag vill vara nöjd med hur jag ser ut, oavsett om det är kläder från H&M/Cubus/Kingsland/Hööks/MQ, jag tror att ni fattar poängen.
Jag tycker att fokuset borde ligga på plagget i sig snarare än prislappen. Oftast tycker jag att fokuset blir på märket, vem har sagt att ett plagg skulle vara mindre snyggt för att det inte är från något superpopulärt märke?

Sen finns det ju såklart andra infallsvinklar, en som jag tycker är viktig är kvaliteten. Köper jag ett par byxor från en butik som går sönder på en gång så handlar jag inte där mer, punkt. Det är också något som man kan disskutera, om det är märket eller kvaliteten som man betalar för?

Today

Hejsan!!! :D
Jag morgonfodrade i morse så jag var klar super tidigt i stallet, jag kan väl inte direkt rekommendera att kolla på film hela kvällen och sen gå upp halv sju. Haha, jag är rätt så död nu men om jag har tur så är jag pigg imorgon igen. Zäta fick ta det lite lugnt idag, jag tror inte att har har något alls emot det.

När jag kom hem från stallet så badade jag och sen så har jag typ halvsovit/sovit sedan dess! Egentligen borde jag plugga men jag orkar inte det. Veckan som kommer är den sista som jag ska vara i skoan och plugga så att skolan måste komma först. Jag har en muntlig redovisning och ett prov i matte, ska lämna in en kompletering i No och redovisa svenskan. Varken matten, No'n eller svenskan är helt klar så good luck Pernilla.

Jag ska dock försöka fixa några tidsinställda, bla. videobloggen som jag har lovat er, har dessutom några andra roliga inlägg på G, jag tror att ni kommer gilla det! ;)
Svar: Jag trodde först att det var en färgning jag gjorde men det visade sig vara en toning haha, men den är iallafall från Schwarzkopf och heter kastanj (576) , taack !! :D
Svar: Den kommer imorgon eller på tisdag. Tack! ♥

Dagens planer!

☐ Skriva bokanalys
☐ Skriva rent om kolet
☐ Städa i stallet
☐ Hoppa Zäta
☐ Kolla på dressyr tävlingarna
☐ Städa rummet
☐ Ta outfit bild
☐ Ha grymt kul!!! :D
ingen zäta - ingen pernilla ! ♥

when life shows you hundred reasons to cry, show life that you have tousen reasons to smile

Make me come alive, come on and turn me on!

Heej!
Dagen har typ gått i 180 eller något för er som undrar varför jag inte har bloggat. Jag har hämtat ett jättepaket, kan ni gissa vad som var i? ;) Sen så har jag varit i stallet och fixat MASSOR! Jag har städvecka så mycket att göra i stallet. Nu ska jag fixa inlägg till imorgon så att uppdateringen är på topp! :D

nu blir det ridning!

where you think your going, baby?

Godmorgon!
Jag ska snart gå upp och äta frukost, sen ska jag försöka hitta på något att göra! ;) Ikväll blir det filmkväll med familjen tror jag, myys. ♥ Sen ska jag ju såklart till Zäta.
Svar: Tack! Inga problem, fixar en VB med sminktips så fort jag kan. Kram
Svar: Men taaaaack dååååå!!!! ;)
Svar: Hon heter Frida :)

LEEEEDIG !! :D

Godmorgon !
Jag vaknade för typ två yimmar sen tror jag så nu blir det No plugg, jag ska fixa lite på en sak som jag fick C på, har skrivit typ en sida och mer ska det bli. Jag måste faktiskt säga att det är ganska intressant att veta vad som händer efter att något har dött. Jag bloggar mera när jag är klar! PUSS!

På sex månader kan allt ändras..

För ungefär ett halvårsen var så långt ifrån den jag är idag som det bara går, då hängde jag på stan varje kväll, sket i skolan, mådde allmänt skit osv. Betygen jag fick i skolan var inte direkt något att skryta om, matte/no ämnena som jag tyckte var helt okej fick jag som högst typ C i, i so fick jag knappt E och de gångerna som jag gjorde ett halvdant försök kunde jag eventuellt få ett D.

För ca tre månader sen förändrades allt, jag fick Zäta, en "ny" lärare och började skärpa till mig i skolan, dumpade stan och kompisarna jag hade då och skaffade nya, possitiva! Betygen, ja dom har gått i toppen, nu har jag fått C i ämnen som jag knappt fått G i och B i mina favorit ämnen, får massa fina ord från lärare osv. Dessutom mår jag så JÄVLA mycket bättre nu, jag är allmänt glad osv!
Vad jag egentligen ville säga med allt dethär är att ALLT är möjligt, kan jag, kan du!!


bloggen @ facebook

In och gilla!!

This or That

working

You are a star!

Jag är heeelt slut så jag ska snart ta och dejta min kudde. Idag var det ju somsagt träning och jag säger bara en sak, Zäta är bäst! Sen jag kom hem så har jag ätit mat, duchat, kollat på American Pie och ätit B&J, yummi :D
Lägger in en kommentar också!
Svar: Taack!!! ;D Jag går på kunskapsskolan.

Tuesday morning

Gomorron!
Jag ska snart fixa mig för skolan, locka håret osv. Ska även försöka hinna med att ta en outfit bild! Efter skolan blir det stallet direkt, hoppträning för Ewa! :D Jag skriver mera sen, ska fixa något tidsinställt nu, PUSS!

Happy

Tänkte skriva lite om stalldagen, började med att snacka lite, sen borstade jag Zäta innan jag och Maja drog till travrakan, vi tog det ganska lugnt med tanke på vädret och sådär, blev mest skritt och trav men lite gallopp blev det allt också. Jag hade gummisnodden på, superlöst. När vi kom tillbaka blev det en massa skratt med Amanda och Cassandra!

Vårens trender!

Neon, pastell eller varför inte transparent? Jag gillar vårens trender, det finns något för alla och sen kan man ju matcha hur man vill också.

Självklart gillar jag vissa trender mer än andra, men det är ju ganska naturligt! De trender som jag gillar aldra mest är spets, denim och transparent, mums!! ;) Pastell och neon känns inte lika mycket som jag om ni fattar.. Självklart finns det ju pastell/neonfärgade plagg som jag älskar medans det finns plagg som jag inte alls gillar, även om jag gillar denim så gillar jag inte allt, det finns plagg som jag hatar.

Något som jag tycker är ruskigt snyggt är att ha enkla och stilrena outfits med massa färgglada detaljer. Jag tror endå att det är helheten som är viktigast endå, har man en massa snygga plagg som inte passar blir det ju endå bara pankaka!

Godnatt!

Jag tänkte skriva lite om dagen och så innan jag går och lägger mig, jag tycker inte själv att jag har varit så bra på det.. Förmiddagen spenderade jag hos Zäta, jag var inte där så jättelänge för en gångs skull. Haha! När jag kom hem så blev det lite No plugg men jag känner inte riktigt att jag får till det 100%, jag får hoppas att jag kommer på något tills imorgon! Egentligen så behöver jag inte lämna in det men jag vill göra det endå med tanke på hur jag tyckte att det muntliga gick. Efter det så har jag varit med familjen och fixat med bloggen :D
Jag tänkte att jag skulle ta med två kommentarer som jag inte har svarat på också!
Svar: Det är en jättesvår fråga att svara på eftersom att det beror helt på vad man är ute efter och vad man står i för stall osv osv..
Svar: Tack!! :D

My view

- typ som åsikts inlägg, fast pernillastyle!

Outfit - 4/5

We found love

Söndag

Godmorgon!
Hoppas att ni har sovit bättre än mig, anmälde mig till min och Zätas första tävling precis innan jag la mig, så låg och tänkte på det hela natten, kunde inte sluta tänka på när jag "tävlade" på ett ridläger för 10000 år sedan och red fel väg, woooups ;)
Svar: Jag tävlar för Örebro Ryttarteam, jag och Zäta startar för första gången 6 juni. Tack!! Visst kan jag göra det!

Kommentarer! ♥

Svar: Tack!
Nej, det inte min sköthäst utan han är helt och hållet min. :D
Svar: Haha, ja det är ju sant. Taack! ;)
Svar: Hej. Ååh, tack!! Okej.
Svar: Ja, det är min häst, han kostade precis lagom ;)
Svar: Taack!! :D

woop woop ;)

Todays look

Dagens fråga

@ home

Hej!
Har kommit hem från skolan nu och ätit lite, jag måste snart sticka men tänke bara säga att det snart kommer upp ett inlägg som skulle ha kommit upp imorse.

8.14

Godmorgon!
Borde egentligen göra mig iordning- börjar om 30 minuter men jag orkar inte det, fixar det senare!
Idag åker jag till stallet och tränar för Erika direkt efter skolan så jag får se hur mycket bloggning det blir men jag ska iallafall fixa lite tidsinställt nu. Jag ska fixa videobloggen som jag har lovat er 1000 gånger idag eller imorgon också! :D Puss

Skillnad?

Outfit - 4/5

D a g e n s v i l l h a !

Överlycklig tjej :D

Hello!
Jag är skitglad, men trött. Efter skola så åkte jag somsgt till stallet, där mockade jag innan jag tog in min lilla buse och gjorde iordning honom, sen skrittade jag ut en sväng innan jag började rida på banan. Jag tränade bara på att han skulle lyssna på SMÅ hjälper och att jag inte skulle ge dubbla signaler som typ att driva och bromsa samtidigt, Zäta fungerar inge bra på det sättet, man måste få honom att slappna av, då går han superfint. Det fungerade jättebra och jag är jättenöjd. Imorgon taggar vi hoppträning och på onsdag är det dressyr, fullt upp med andra ord! :D

Ewa träning 2/5

Shoes inspiration

Avslutnings inspiration

på väg till Wittvång

Godmorgon!
Är det någon vaken såhär tidigt?? ;o
Jag sitter i bilen på väg till dagens tävlingar, ska stå på banan idag igen! Efter det så drar jag till stallet och fixar där, lång dag med andra ord, tror att det tog 11 timmar igår. PUSS!

Funktionär!

Hej!
Jag har varit funktionär hela dagen, så därför har jag inte kunnat blogga, sorry! Jag ska vara funktionär imorgon också, så uppdateringen blir som den blir, men på måndag är det som vanlogt igen! :)

Kommentarer! ♥

Svar: Tack, detsamma! :D
Svar: Tack! :D
Svar: Roligt att du gillar den! Tack, det är ingen som jag sköter utan han är min :D Kram

Kommentar :D

Svar: Ja, det kommer, ska göra en så fort jag hinner! :D

Ewa träning 2/5

Först när jag kom till stallet så började jag med att mocka och snacka lite med dom andra, sen tog jag in honom och bostade, länge! Sen tog jag på honom skydd, sadel, träns osv och skrittade med Sofia och Maja till wittvång där träningen var.
Vi red fram dom på dressyrbanan innan vi skulle hoppa, han känndes väldigt fin faktiskt, lagom pigg och så. När vi började hoppa så tyckte han att det var superkul! Han ville ha full fart hela tiden :D Först hopade vi fram lite smått, sen hoppade vi alla linjer inan vi hoppade en liten bana och han var såhääääär duktig, även om det gick lite fort! :D

Torsdag

Godmorgon fina läsare! :D
Jag ska snart gå upp och äta lite frukost och så, men jag tänkte att jag skulle blogga först lite snabbt. Ska fixa tidsinställt också, så att det inte blir så tråkigt! :)
Idag så ska jag till stallet direkt efter skolan igen, haha bor typ där känns det som, det är dressyrträning för Erika 17.15. Det ska bli jättekul!
Gårdagens pass, dagens outfit och lite annat kul kommer upp under dagen.

Hemma

Heej!
Jag har precis bytt om till stallkläder, jag ska snart cykla dit, tror inte att jag har brottom men med min takt i stallet så vet man aldrig, haha ;) Jag skriver om träningen sen, PUSS!

Kommentarer! ♥

Svar: Taack!! :D Ja, han är min ♥
Linnet är från bikbok tror jag, inte helt säker men nästan.. Kram

I skolan

Hej!! :D Sitter i skolan, bara 30 min kvar tills jag slutar, skönt! Ska till frisören direkt efter, sen åker jag hem & äter + byter om och åker till Zäta :D

Kommentarer! ♥

Svar: Tack! :D
Svar: Tack!! ♥

N e w !

HISS/DISS?

Min valborg i bilder

Jag passade på att knäppa några bilder nere vid sjön igår, tycker faktiskt att det är riktigt fint här ute på kvällarna. Jag kan också tillägga att jag inte har redigerat bilderna, mer än att ändra storlek!

På landet

Godmorgon!
Vet att uppdateringen har varit sämst men jag har trott att internet har varit hemma hela dagen igår, men nu har jag iallafall det. Ska lägga upp lite bilder från gårdagen lite senare, så länge får ni nöja er med bilderna på Zäta.
Ska fixa lite inlägg nu, PUSS ♥

Så fin, mitt hjärta ♥

RSS 2.0