23.14 - godnatt

Godnatt. Jag är supertrött så ah, jag ska dejta min säng nu.. Jag har fått post btw. Visar imorgon, har bilder men pallar inte att redigera osv nu, då kommer jag aldrig att lägga mig.. x)

Känns som att jag alltid har "gammla" bilder...
PussoKram/Pernilla

10.40 - Kollar på tv

Godmorgon!
Jag vaknade för typ en och en halv timme sen men har inte gjort något annat än kolla på tv och äta. Haha :P Jag ska snart klä på mig och fixa mig osv. Sen ska jag fixa det sista på matten och kolla egenom SO'n. Sen tror jag att jag ska börja lite smått med fysiken,vi ska skriva om energikällor tror jag. Jag känner att jag kanske ska börja nu innan det är försent.. Även fast jag hatar att plugga på lovet så måste jag, jag hatar att ligga efter också x)

Eller... Jag pluggar i eftermiddag istället och åker till stallet när jag har fixat mig =)
PussoKram/Pernilla

22.38 - Fixat bloggen

Nu har jag fixat lite med bloggen så att det inte ser helt knasigt ut. Förut var det lila över hela (även där inläggen är) vilket jag inte tycker är snyggt. Så under några dagar har jag försök att hitta en lösning på problemet men inte lyckats förens idag. Jag googlade på allt möjligt som har med bloggdesign att göra utan att hitta något som hjälpte mig, men idag så hittade jag en video (inte om just det) där jag fick reda på (jag hade tänkt på det innan men inte vågat/orkat) att man skulle byta stilmall innan man började ändra header & bakrund. :) Annars kan man bara se till att det står "#FFFFFF" innan där man sätter in bakrunds bilden. 



Men men, jag får väl skylla på att jag inte har bloggat här på sisådär 100år. För er som inte visste det och vill veta så har jag under det senaste året (tror jag) haft två bloggar här, en på devote och två på myshowroom. Den första bloggen bytte jag eftersom att namnet inte passade mig sådär jättebra och den andra för att jag tröttnade om jag inte minns helt fel. Den tredje var att jag hitta till myshowroom och ville prova det. Den första bloggen på myshowroom ville jag inte ha kvar på grund av namnet och nu har jag bytt igen för att jag saknade friheten på blogg.se.. Både devote och myshowroom är jättebra bloggportaler men jag tycker att blogg.se är både naturligare och friare. Dock är det svårare med visas saker här, som att man glömmer hur stilmallar osv funkar. Nu trror jag dock att jag börjar komma in i det igen.


Gud vad trött jag ser ut att vara :P

Oj, vad mycket text det blev. Haha så kan det bli ibland när man sitter och tänker en massa. Nej nu ska jag gå och lägga mig innan jag skriver något annat helt meningslöst men långt inlägg. Jaja bra med variation iallafall! :)

PussoKram/Pernilla

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

13.05 - Musik :D

Hallo!
Har precis duschat, intressant va?! :D Sitter och lyssnar på musik. Måste snart börja plugga snart, inte ett dugg kul men så blir det när man har varit sjuk. Det är iaf matte så det är ändå inte såååå farlig! ;) Just det, imorgon får jag paket från nelly, har äntligen hittat ett par kilklackar som jag gillar! PARTY! Känner att det här inlägget blev lite rörigt :P

Hahaha fin min
Ska fixa en dagensoutfit/klädsel sen. PussoKram/Pernilla

00.00 - 17 again

Hejsan!
Ska snart gå och lägga mig, det är en dag imorgon också.. ;) Har precis kollat på 17 again, klockren film säger jag bara. Haha, jag garvade typ hela tiden men det kanske bara var jag som gjorde det? ;)
Ser helt död ut! x)
PussoKram/Pernilla

Black and White

Före:

Efter:


Vad tycker ni?
PussoKram/Pernilla

09.45 - Mycket att göra :)

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen men har inte gjort något speciellt. Snart ska jag gå upp och äta frukost tror jag. Jag har hur mycket som helst att göra idag men med lite bra planering kan man lösa allt. Ellerhur?
Några av sakerna jag ska göra är göra klart So'n, fixa ny bakrund till bloggen (den jag har nu är jättetråkig), städa upp på rummet, kolla om jag har fått post och lite annat, det är inte så kul att läsa om vad jag ska göra, jag vet. Därför skrev jag inte med allt :)
 

PussoKram/Pernilla

Dåligt uppdatering igår & idag..

..Eftersom att det har hänt massa. Men nu ska jag ta tag i uppdateringen :D...

så kan ni börja kommentera lite tycker jag! :)

Igår var det träning för Erika, det gick ganska bra men eftersom att jag har varit sjuk så red jag inte alls bra. Jaja, det blir nog bättre bara jag blir frisk! :)
PussoKram/Pernilla

22.31 - Bloggar mer imorgon!

Nu ska jag fixa iordning mig och sova, bloggar mer imorgon. Då har jag lite mer roligt att skriva om. Jag tror att Erika (våran tränare) skulle komma till stallet. Jag får kolla upp det..

15.44 "nyss" kommit hem

Hejsan!
Jag har varit i skolan idag, så har typ precis kommit hem.

PussoKram/Pernilla

23.10

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att jag blri frisk!:)


PussoKram/Pernilla

18.20 - KEX CHOKLAD

Hejsan!
Har precis beställt lite saker från H&M, band annat sånna tofflor som jag skrev om igår. :)

Pussokram/Pernilla

17.01 - Äntligen klar!

Nu är jag äntligen klar med engelskan, skönt! :D Nu ska gå ut och ta lite bilder.

PussoKram/Pernilla

14.54 - Engelska

Hejsan!
Nu ska jag sätta mig ner och översätta texterna till engelska och ta lite höst bilder :)

En bild som jag tog när vi var på Mallorca.
PussoKram/Pernilla

10.26 - Precis vaknat

Godmorgon! :)
Jag är hemma idag också så jag passade på att ta lite sovmorgon,  skönt! Nu är det bara tre skoldarag kvar, sen är det en vecka ledigt! :D Nu ska jag fixa te och lägga mig i soffan! Sen ska jag fixa lite inlägg till bloggen också! :)

Costa!
PussoKram/Pernilla

22.53 - Sängen kallar

Nu ska jag sova, om jag ska ha någon chans att bli frisk. GODNATT!

Jag saknar verkligen sommaren!
PussoKram/Pernilla

21.23 - pluggar fortfarande

Hejhej! :)
Håller på och fixar med engelskan, ska skriva klart allt på svenska så behöver jag bara översätta. Jag tror nästan att jag har jobbat mer engelska på en dag än hela terminen x) Jaja, så är det iblan, nu är jag snart ikapp, skönt.
Imorgon tror jag att jag åker till skolan igen, men vi får se. Hostar jag lika mycket kommer jag inte att gå till skolan, palla att springa till toan hela tiden.. x( Nu ska jag göra klart engelskan (iaf det på svenska) och städa rummet!


Vaniljlatte!♥
PussoKram/Pernilla

18.28 - Kollar på H&Ms hemsida

Hejsan!♥
Sitter och kollar in H&Ms hemsida, det finns en massa fint som jag vill beställa! :) Jag har hittat världens gosigaste tofflor som man kan ha när man är sjuk eller när det är kallt. Dom borde varna på sidorna om att man kan bli shoppig beroende ;) Mamma och Pappa kommer snart med kina mat, mums (ett till beroende? ;)) Förresten, för er som gillar hästar så kan  jag verkligen tipsa om Cheval Ridsport och Charlies Häst & Hund, båda har en massa fina saker till både häst och ryttare!

Nu ska jag fortsätta plugga tror jag, eller ta kort till bloggen, tror mest på att det blir bilder :)

PussoKram/Pernilla

Hemma & sjuk

Hello!
Efter som att jag inte har mått speciellt bra under helgen och förra veckan (+ idag såklart) så stannade jag hemma. Snart ska jag börja plugga och göra lunch och om jag hinner ska jag städa upp lite på mitt rum, det är kaos. Sen ska jag fixa tidsinsällt till resten av veckan också, det blir så tråkigt om man bara uppdaterar på morgon + kväll tycker jag :)


En bild från när jag hoppade Costa!♥
PussoKram/Pernilla

Fem Favoriter - Smink






PussoKram/Pernilla

06.25-Sovit gott?

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Jag har sovit sådär, tror att jag somnade vid hav/tjugo i tolv och vaknade strax innan fem. Idag så är det skola som gäller men även att åka till stallet och fixa + rida. Efter stallet ska jag troligtvis bara ta det lungt.

Har ni tänkt på att det bara är fem dagar kvar tills det blir lov? Helt sjukt kort tid enligt mig, det känns som att det var fem veckor kvar igår. Dags att jobba på hårt i skolan så att man slipper jobba på lovet.. :) Efter lovet är det inte långt kvar till allt Jul-mys. ♥


Gammal bild eftersom att det är för mörkt i mitt rum för att kunna ta några bilder..♥

Fem Favoriter - Kläder




PussoKram/Pernilla

Slö söndag

Hejsan!
Hoppas att ni mår bra. Själv mår jag inte helt bra, jag är jätteförkyld. Snart ska jag fixa lite med bloggen och ansiktmask + hårinpackning.

En heeeeelt seriös bild på mig! :D

Nu ska jag fixa klart. PussoKram/Pernilla

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0